Mye snø i Trysil

Langrennsbonanza i Trysil

Det har kommet mye snø i Trysil det siste døgnet, noe som har gjort susen for langrennstilbudet. Totalt har Trysil over 6 km med nypreparerte langrennsspor nå, og prognosene sier at vinterværet skal holde seg fremover.

Mye snø i Trysil

Mye snø i Trysil

Både klassisk og skøytespor

Den kjært tiltrengte natursnøen har endelig kommet til Trysil. Det har snødd i et sett siden søndags formiddag. Noe som, så langt, har resultert i 20 cm med snø på Turistsenteret og 31 cm oppe ved Skihytta. Dette er gode nyheter for alle langrennsinteresserte.

– I dag har vi langrennsspor, klassisk og skøytespor, både på fjellet og ved Trysil-Knut Arena. Langrennsarenaen har 2,7 km med nypreppet spor, og traseen mellom Skihytta og Grønskaret har 3,2 km. Videre jobber vi med Ole-G traseen, som ligger like ved langrennsarenaen. Den blir i første omgang tromlet hele veien, det vil si 6 km. Målet er å få kjørt med preppemaskin der i løpet av morgendagen, forteller Torbjørn Amdal, daglig leder i Trysilfjell Utmarkslag.

Følg tråkkemaskinen live her

Gode værprognoser

Til tross for snøvær har det blitt såpass mildt at snøkanonene har tatt en pause. I følge prognosene hos yr.no blir det kaldere fremover, og snøproduksjonen kan muligens starte igjen allerede i tirsdag 25. eller onsdag 26. november.

Se livekamera fra langrennsarenaen her

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.