Brooke 260 Double R

Brooke 260 Double R

Dette er en bil som produseres av Brooke Cars Limited, og holder til i Honiton, England. Selskapet produserer bare én modell når det kommer til sportsbiler, hvilket er Double R. Bilen veier lite, bare cirka 150 kg. Double R kan sammenlignes med Brooke Kensington ME 190 fra 1990-tallet. Bilen er en toseter, og setene er tandem heller enn side ved side som er vanlig. Ser man nøye på bilen, kan man oppdage imponerende detaljer og eleganse i hvordan bilen er satt sammen.

280 mm. felger med aluminiumsklaver

Når bilen kjører i høye hastigheter er dette en garanti for sikker bremsing. Felger på 280 mm., med aluminiumsklaver, sørger for at bilen stopper innen en kort periode, selv ved maksimal hastighet. Det hevdes at bilen har kapasitet til å gå fra 0 til 60 km/t på bare 3,2 sekunder, og denne ytelsen er fremragende. Det er derfor bremsene også må være perfekte. Det tar bare en liten kjøretur for å sette pris på produsentens gode arbeid.

Aero section”, dobbelt triangelstagoppheng

God håndtering krever mer enn bare et ratt. Sportsbilen leveres med dobbelt triangelstagoppheng som sørger for fremragende fjæring. Det gjør det enkelt for sjåføren å håndtere bilen under kjøring. Bilen takler lett humper i veien takket vare dobbelt triangelstagoppheng.

Lettvektsbil

Bilen veier mindre enn 550 kg., og faller dermed i kategorien for sportsbiler som også er lettvektsbiler. Dette sørger for at bilen kan akselerere til full hastighet på kort tid.

Kjøp deler til bilen din på www.TopReservedeler.co.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.