Reiserush i sommer!

Reiserush i sommer!

Reiserush i sommer! Regn og lave temperaturer har fått bestillinger av reiser til å skyte i været. Nordmenn flyr til varmere breddegrader og mest lokker sol- og badereisemål.

Reiserush i sommer

Reiserush i sommer

– Mangel på sommervarme har skapt stor pågang i reiselivsbransjen, og vi ser en stor økning i antall bestillinger på sommerreiser. Mange er redde for å ikke få sol og varme i sommer, og skynder seg derfor med å bestille en reise til varmere breddegrader, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Ticket ser en økende pågang på reiser til sol-og badedestinasjoner og de reisemålene som øker mest er Bangkok, Split, Chania, og Malaga. Andre populære reisemål som holder seg like populære som i fjor er blant annet Las Palmas, Mallorca, Rhodos og Antalya. Reisene selges raskt og det gjelder å ikke vente for lenge med å booke sommerferien.

– Reisene tar aldri slutt, men når det blir så stor pågang etter reiser minsker tilbudet og prisene stiger. Da gjelder det å være litt mer fleksibel når man skal bestille reise. Et tips er å sette sammen sin egen reise med fly, hotell og transport. Dette kan gi større fleksibilitet og lavere priser en charterreiser i høysesongen, sier Wolff Andresen.

Tips til å finne reise til tross for reiserushet

-Sett sammen din egen reise med fly, hotell og transport. I høysesongen kan det gi mer fleksibilitet og lavere priser enn en vanlig charterreise.

-Vær fleksibel med dato og reisemål . Tilbudet minsker når det er stor pågang, men reisene tar aldri slutt.

-Se på alternative flyplasser til den du pleier å reise fra. Fra de større flyplassene er tilbudet større og det er større mulighet for at du finner den reisen du ønsker.

-Har du mulighet til å reise etter skolestart i midten av august finnes det mer å velge i og til lavere priser.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.