Ny attraksjon på Liseberg i Gøteborg

Ny attraksjon på Liseberg: Høytflyvende moro med garantert magesug!

Snart åpner Liseberg i Gøteborg dørene for sommersesongen. Samtidig blir det premiere på Mechanica, en attraksjon som med stor kraft og høy hastighet snurrer passasjerene 360 grader rundt – tredve meter over bakken!

Den nye attraksjonen på Liseberg vil få opp pulsen hos selv de tøffeste blant oss. Turen beskrives som å fly i høy hastighet i en pendelbevegelse, mens du snurrer 360 grader rundt to akser.

Les også: Hoteller og overnatting Liseberg, Gøteborg.

Ny attraksjon på Liseberg i Gøteborg

Ny attraksjon på Liseberg i Gøteborg

– Vi vet at mange av våre gjester er på jakt etter flere opplevelser av denne typen. Vår nye attraksjon Mechanica er dessuten markedets absolutt beste i sin kategori, sier Andreas Andersen, konsernsjef i Liseberg. Han mener at Mechanica blir en av parkens mest spektakulære attraksjoner når det gjelder kjøreopplevelse.

Også omgivelsene rundt Mechanica skal inspirere. Unik design, nøye utvalgt musikk og inspirasjon hentet fra 1700-tallets Sverige, skal gi gjestene en helhetlig opplevelse.

– Målet er at gjestene skal få noe som strekker seg lenger enn selve turens 90 sekunder, sier Andersen.

Med sitt brede tilbud av attraksjoner, er Liseberg en av Europas beste parker for karusell-entusiaster. I fjor åpnet for eksempel Helix, den lengste og raskeste berg-og dalbanen i Skandinavia. På under to minutter kommer du opp i nesten 100 km/t og får oppleve 4,3 G-krefter underveis. Balder er en annen attraksjon som har høstet internasjonal anerkjennelse blant eksperter på slike attraksjoner. Etter en nesten én kilometer lang tur som tar deg 36 meter opp i luften, vil du forstå hvorfor den blir kalt en av verdens beste berg- og dalbane i tre.

Årets nyhet, Mechanica, kommer altså i meget godt selskap med en rekke spektakulære og anerkjente attraksjoner. Faktisk har Liseberg hele 42 ulike attraksjoner å friste med denne sesongen. Men parken er definitivt ikke bare for fartsgale action-jegere. Også familier vil finne sine favoritter i Liseberg.

– Det er ikke mange parker i Europa som kan konkurrere med Liseberg når det kommer til kjøreopplevelser. Men vi har også fine opplevelser og tilbud til barnefamilier, som for eksempel Kaninlandet. Liseberg har noe for alle, sier Andreas Andersen.

Se filmen om Mechanica her:

Fakta om Mechanica:
– Høyden på attraksjonen er 30 meter
– Turen tar ca. 90 sekunder
– Det er plass til 30 passasjerer per tur, og attraksjonen har en kapasitet på 600 personer i timen.
– Høydegrensen for å få kjøre Mechanica er 140 cm.

Parken åpner sommersesongen den 25.april, og da får også Mechanica premiere.

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.