Overnatting og Hotell Bergen

Overnatting og hotell Bergen

Finn billigste og beste hotell i Bergen. Det finnes mange gode overnattingsmuligheter på hoteller, pensjonater, leiligheter, campingplasser og bobiler og bobilparkering i Bergen.

Finn overnatting og hotell i Bergen her:

Overnatting og Hotell Bergen

Overnatting og Hotell Bergen

Ferieboliger og ferieleiligheter i Bergen

Finn feriebolig i Bergen i samarbeid med TripAdvisor

Fly til Bergen

Ønsker dere å komme med fly til Bergen er mulighetene gode for å finne rimelige billetter med vår eget flysøk. Bergen Lufthavn, Flesland ligger ca 20 30 minutter fra Bergen sentrum. Det finnes hyppige flybussavganger og bybanen går snart hele veien mellom flyplassen og sentrum.

Bilutleie i Bergen

De fleste større bilutleiere finnes i Bergen, og de fleste har utlevering og innlevering av biler på flyplassen.

Klikk her for å finne leiebil i Bergen.

Bobilutleie i Ålesund

Vi har oversikten over private bobilutleire i Bergen og omeng på Bobilportalen.no

Ønsker dere å leie bobil i Oslo eller Grimstad? Bestill bobil her.

Bobilparkering i Bergen

Oversikt over bobilparkeringer i Bergen og omeng finner du på Campingbil.net

Campingplasser i Bergen og omeng

Midttun Motell & Camping Midttun Motell & Camping – 10 minutt sør for Bergen
Bratland Camping – Bratland Camping ligger 16 km sør-øst for Bergen sentrum, langs riksvei 580. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser ved et vann. Det er god offentlig …
Grimen Camping – Vinterisolert sanitæranlegg · Kiosk – Internettkafe … Hardangerveien 265, 5226 Nesttun, Bergen.

Om Bergen

Bergen er en by og kommune i Hordaland fylke på Norges vestkyst, såkalt omgitt av de syv fjell, og gjerne omtalt som Vestlandets hovedstad. Bergen ble etter tradisjonen grunnlagt av Olav Kyrre i 1070 med navnet Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene».

Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad under Norges storhetstid, i ettertiden omtalt som Norgesveldet. Bergen var Nordens største by frem til 1600-tallet og Norges største by til innpå 1830-tallet, og har siden vært Norges nest største by.

Bergen er residensby for Hordaland fylkeskommune, Gulating lagdømme, Bjørgvin bispedømme, Fiskeridirektoratet, Konkurransetilsynet, Sjøforsvaret og Norsk Internasjonalt Skipsregister, og for en rekke tunge aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning. (kilde: Wikipedia)

Attraksjoner i Bergen

De mest populære attraksjonene i Bergen:

Bryggen i Bergen er bygget etter storbrannen i 1702, etter samme mønster som de tidligere gårder som huset Hansakjøpmenn fra 1350 til 1764. Bryggen er innlemmet i UNESCO’s liste over verdens mest bevaringsverdige kulturminner.

DET HANSEATISKE MUSEUM OG SCHØTSTUENE – MUSEUM VEST
En av de eldste og best bevarte bygninger i Bergen viser hvordan de hanseatiske kjøpmenn i Bergen levde og handlet for flere hundre år siden.

Troldhaugen, bygget i 1885, hvor Edvard Grieg (1843-1907) hadde sitt hjem i 22 år. Huset er i dag et museum og innredningen i stuene er Griegs egen fra 1907. Besøk også «Komponisthytten», gravstedet, Troldsalen og Edvard Grieg Museum.

Fisketorget i Bergen er et av Norges mest kjente og berømte utendørsmarkeder. Det har en sjarmerende beliggenhet midt i hjerte av byen mellom vestlandske fjorder og de syv fjell. Her selges sjømat, frukt, grønnsaker, blomster, kunsthåndverk og suvenirer.

Fløibanen. En 8 min. spennende og fasinerende reise til Fløyfjellets topp (320 m.o.h.). Panoramautsikt over byen og området rundt. Vakkert turterreng og gode spaserveier. Lekeplass for barn, restaurant og souvenirbutikk.

KODE – kunstmuseene i Bergen. Gjør en historisk vandring i KODEs omfattende samling av kunst og design i fire bygg i sentrum av byen. Opplev mesterverk av Edvard Munch, Nikolai Astrup, Pablo Picasso, Paul Klee og J. C. Dahl.

Ulriken643 Panorama. Tur tar deg med gondolbane opp på det høyeste av «De 7 fjell». Turen gir deg en spektakulær natur- og fjellopplevelse 643 meter over bygatene.

VilVite er et opplevelsessenter med morsomme og lærerike aktiviteter for barn og voksne. Opplev den store utstillingen og se vitenshow og 3D-filmer! (kilde: visitbergen.no)

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.