Overnatting og Hotell Ålesund

Overnatting og hotell Ålesund

Finn billigste og beste hotell i Ålesund. Det finnes mange gode overnattingsmuligheter på hoteller, pensjonater, leiligheter, campingplasser og bobiler og bobilparkering i Ålesund.

Finn overnatting og hotell i Ålesund her:

Overnatting og hotell Ålesund

Overnatting og hotell Ålesund (Foto: Reiseportalen.net)

Ferieboliger og ferieleiligheter i Ålesund

Finn feriebolig i Ålesund i samarbeid med TripAdvisor

Fly til Ålesund

Ønsker dere å komme med fly til Ålesund er mulighetene gode for å finne rimelige billetter med vår eget flysøk. Ålesund Lufthavn ligger på øya Vigra, ca 20 minutter fra Ålesund sentrum.

Bilutleie i Ålesund

De fleste større bilutleiere finnes i Ålesund, og de fleste har utlevering og innlevering av biler på flyplassen.

Klikk her for å finne leiebil i Ålesund.

Bobilutleie i Ålesund

Vi har oversikten over private bobilutleire i Ålesund og omeng på Bobilportalen.no

Ønsker dere å leie bobil i Oslo eller Grimstad? Bestill bobil her.

Bobilparkering i Ålesund

Oversikt over bobilparkeringer i Ålesund og omeng finner du på Campingbil.net

Campingplasser i Ålesund og omeng

  • Sjøholt camping – En idyllisk camping sentralt i Nordvestlandet. Campingen ligger sentralt til på Nordvestlandet og er et ypperlig utgangspunkt for dagsturer til Ålesund, Molde, Atlanterhavsvegen, Geiranger og Trollstigen.
  • Volsdalen Camping. Volsdalen Camping ligger 1,5 km øst for Ålesund. Idyllisk beliggende med utsikt over fjell og fjord. Det tar ca 15 minuter å spasere for å komme til Ålesund sentrum.
  • Prinsen Strandcamping – Ålesund . Campingplassen er lagt ned, men leier ut hytter og leiligheter for langtidsleie. Ta kontakt på mail: langtidsleie@prinsencamping.no.

Om Ålesund

Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Kystbyen er en av verdens største eksporthavner for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk og reker. Ålesund huser ett av fylkets to eliteserielag i fotball, Aalesunds FK.

Ålesund er internasjonalt kjent for sin særpregede arkitektur i jugendstil med tårn, spir og fantasifulle ornamenter på husfasadene.

Ålesundregionen er den største byregionen mellom Bergen og Trondheim og er et kjerneområde på Sunnmøre når det gjelder næringslivsaktivitet og befolkning og fungerer som et tjeneste- og kommunikasjonsknutepunkt for regionen.

Attraksjoner i Ålesund og Sunnmøre

De mest populære attraksjonene i området er Geirangerfjorden, Fjellstua, fugleøya Runde, jugendhusene i Ålesund, Atlanerhavsparken og Alnes fyr.

Byfjellet Aksla med utsiktspunktene Fjellstua og Kniven er en av Ålesunds største attraksjoner. Herfra er det en fantastisk utsikt over byen, omkringliggende øyperler og innover mot de flotte Sunnmørsalpene.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.