Lukseriøse høyfjellshotell i Sverige

Lukseriøse høyfjellshotell i Sverige

Lukseriøse høyfjellshotell i Sverige. Vil du på  skitur har Sverige en rekke fjellhoteller av høy kvalitet. Vi har samlet noen høyfjellshoteller som er en opplevelse i seg selv enten du står på ski eller ei.

Lukseriøse høyfjellshotell i Sverige

Lukseriøse høyfjellshotell i Sverige. Foto: ©VisitSweden

Pernilla Wiberg Hotel på Idre Fjäll

Ypperlig beliggenhet rett ved siden av noen av bakkene i Idre Fjäll du finner den vakre Pernilla Wiberg Hotel. Det er bygget i nordisk fjell design med massevis av tre og vakre detaljer – og de er alle unnfanget av ingen ringere enn skilegenden Pernilla Wiberg. Her tilbys store rom med plass for både den kresne par og den kresne familie, og det er en deilig restaurant med velsmakende flekker laget av lokale råvarer. Og trenger du ekstra avslapping etter en lang dag i bakken, vil du finne også et avslapningsområde med badstue og basseng.

Les mer om Pernilla Wiberg Hotell her.

Meteorologen Ski Lodge i Riksgränsen

Midt i den legendariske off-piste område Riksgränsen finner du den gamle tollboden. Det er områdets eldste bygning – bygget i 1903 – og ble først bebodd av tollere, deretter av det svenske Meteorologisk Institutt, hvor navnet kommer fra. Siden da har huset vært gjennom en totalrenovering, og i dag er det en av Sveriges beste fjellhoteller. På Meteorologen Ski Lodge forteller hvert av de 14 rommene en unik historie gjennom innredning og stil.

Les mer om Meteorologen Ski Lodge her.

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen

På grensen til snødekte høye fjell og ganske nær preparerte bakker og langrennsløyper, ligger den praktfulle Storhogna Alpine & Spa. Her vil du finne vakkert dekorerte rom i den kjent, varm skandinavisk stil – alle nylig renovert. Det er et spa-område med badstue, basseng og boblebad samt sju behandlingsrom, hver dag bringer nye spennende velvære programmer og aktiviteter. I Storhogna kjøkken finner du blant annet rein, elg, fisk, bær og sopp i tillegg til hjemmelaget brød fra bakeriet.

Les mer om hotellet i Vemdalen.

Copperhill Mountain Lodge i Åre

Høyt oppe på toppen av fjellet er det alpine designhotellet Copperhill Mountain Lodge. Hotellet ble designet av arkitekten Peter Bohlin i en moderne hyttestil med 112 suiter og rom. I tillegg er det to restauranter, en bar og et prisbelønt spa som er bygget rundt samiske tradisjoner. Direkte tilgang til alpinløyper i Åre.

Les mer om hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre.

Flere hoteller i skieldoradoet Åre i Sverige finner du her.

Kilde: VisitSweden.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.