Reiselivsmessen Oslo 2015

Besøk NOVASOL og dansommer på Reiselivsmessen Oslo 2015.

Nordeuropas ledende feriehusformidler NOVASOL-dansommer, stiller med egen stand på Reiselivsmessen Oslo 2015. Ta turen til Telenor Arena helgen 9. januar – 11.januar, og få gode tips til feriehusferie i Europa.

Reiselivsmessen Oslo 2015

Reiselivsmessen Oslo 2015

Hvert år besøker reiseglade nordmenn Reiselivsmessen for å la seg inspirere og forhåpentligvis finne neste drømmeferie. NOVASOL og dansommer er selvfølgelig tilstede med egen stand hvor du får svar på det du måtte ønske om leie av feriehus i Danmark, Norge og 27 land i Europa for øvrig. Nyhet i 2015 er at vi nå også leier ut feriehus og husbåter i Irland og Storbritannia.

2014 var et svært positivt år for feriehusbransjen, og det norske markedet viste stor interesse for feriehusferie både i Norge og utlandet. Tendensene viser allerede at trenden fortsetter inn i sesong 2015 med stor interesse for leie av feriehus i både Skandinavia og i de sørlige landene som Kroatia, Spania, Italia og Frankrike, tross lav kronekurs.

Gjennom hele messehelgen har NOVASOL en konkurranse gående, der det hver dag blir trukket ut en heldig vinner av et gavekort til en verdi av kr. 2500,-. Alt deltakerne må gjøre er å ta en selfie i solstolen på standen, og laste opp sitt bilde på NOVASOLs nye Facebook-side NOVASOL Norge. Vinnerne kunngjøres på Facebook.

Leie av feriehus:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.