Bobilutleie – Bobil Kroatia

Bobilutleie – Bobil Kroatia

Bobil Kroatia – Oppdag Kroatia er på reise i ditt eget tempo, i en bobil. Det finnes ulike campingplasser og oppstillingsplasser i hele Kroatia.

Bobilutleie Kroatia

Bobilutleie – Bobil Kroatia

Å leie bobil i Kroatia er ikke noe værre enn andre steder. Det er til og med billig. Som overalt ellers er det likevel greit å være i forkant på en del ting enten du kjører egen bil eller skal leie.

  • Vær sikker på at du vet hvor vognkort og forsikringsbevis finnes; politiet spør alltid etter dette når de stanser noen.
  • Vær sikker på hva forsikringen dekker.
  • Sjekk regler og priser på bobilen i tilfelle du kjører over kilometer-grensen eller returnerer bilen for sent. Noen minutter over tiden kan bety et solid påslag.
  • Sjekk at utleiefirmaet er åpent på det tidspunktet du har tenkt å levere bobilen.
  • Vær forberedt på at du kan få en annen type bobil enn du har bestilt. Den skal likevel være innenfor samme kategori som den du har bestilt og betalt for.
  • Bobilutleie tipsBestilling: Bestill bobil over nettet før du reiser hjemmefra, så vet du både at du har en bobil, når og hvor du kan hente den og du har bedre tid til å undersøke både priser og betingelser. Særlig de større uteleiefirmaene kan du stole fullt på, også ved nettbestilling.

Leie av bobil i Kroatia

Vi har inngått en avtale med en av Kroatia og Slovenia største bobilutleiefirmaer som sikrer deg en profesjonell og sikker bobilferie. Nå kan du få bobilen med fullt utstyr ventende på flyplassen når du lander. Da er alt klart for en fornøyelig bobiltur i Kroatia og Slovenia. Du vil få en fantastisk ferie som du husker resten av livet. Kroatia og Slovenia et av Europas rimeligste land å feriere i. Kroatia og Slovenia er et bobil reisemål det er lett å forelske seg i.

Hvis du planlegger litt får du flybilletter fra de fleste flyplasser for rundt kr. 1000 pr. person.

Direkte fly fra Norge til Kroatia og Slovenia om sommeren med Ryanair fra Oslo Rygge, Oslo Torp, Haugesund til Pula, Rijeka og Zadar.

Cheap flights

Finn leie bobil i Kroatia og Slovenia på en av verdens beste bobilutleie søkemotorer:

Om Kroatia

Kroatia er et land i Europa som grenser mot Adriaterhavet i sørvest, Slovenia i nordvest, Ungarn i nord samt Serbia, Bosnia-Hercegovina og Montenegro i øst. Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb. Landet er en tidligere jugoslavisk republikk og består av 21 fylker. Landskapet domineres av en lavslette i øst (Slavonia og et sørgående fjellandskap langs havet i vest (Dalmatia). Kysten i vest har siden omkring 2000 hatt et kraftig oppsving i turisme, landets nye hovednæring.

Om Slovenia

Slovenia er et land i det sørlige Sentral-Europa som grenser til Italia i vest, Adriaterhavet i sørvest, Kroatia i sør og øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord. Landets hovedstad er Ljubljana. Slovenia har et innbyggertall på ca. 2 millioner og dekker et areal på ca. 20 273 km².

Slovenia ble et selvstendig land i 1991 da det brøt ut av Den sosialistiske føderale republikken Jugoslavia etter en kort krig. Siden den gang har landet hatt et stabilt, demokratisk politisk system og gjennomført en vellykket overgang til markedsøkonomi. I 2004 ble Slovenia som det første eks-jugoslaviske landet medlem av EU og NATO, og i 2007 ble landet også med i Eurosonen.

Nøkkelord for bobilutleie i Kroatia: bobilutleie Kroatia, bobilutleie Croatia, leie bobil Kroatia, leie bobil Croatia. Motorhome Croatia, rent motorhome Croatia. Bobilferie i Byer i Kroatia: Bakar, Beli Manastir, Bol, Cavtat, Ilok, Knin, Kumrovec, Mali Lošinj, Metković, Orašac, Podgora, Poreč, Pula, Rabac, Ragusa, Šibenik, Slavonski Brod, Split, Tučepi, Umag, Vukovar, Zadar, Zaprešić, Dubrovnik‎, Osijek‎, Rijeka‎, Split‎, Zagreb‎. Bobilferie i byer i Slovenia: Celje, Koper, Kranjska Gora, Ljubljana, Maribor, Novo mesto, Piran, Postojna, Ptuj, Radovljica, Slovenj Gradec.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.