Reisemål som økte mest i 2014

Her er reisemålene som økte mest i 2014.

Selv om det er reisemål som Las Palmas og Bangkok som lokker de fleste av oss, er det nå mange interessante klatrere på topp hundre-listen til reisebyrået Ticket. Årets klatrere er Istanbul, etterfulgt av Moskva og Orlando i Florida.

Blant årets reisemål som øker i popularitet finner vi en god blanding av storbyer og soldestinasjoner.

Reismålene som økte mest i 2014

Reisemålene som økte mest i 2014

– Klatrerne som vi ser i år er spennende reisemål med mye potensiale. De vokser sterkt i popularitet, selv om de aldri kommer til å kjempe mot de aller mest populære reisemålene. Folk har lyst til å oppdage noe nytt og akkurat i år er det blitt veldig in å reise dit man ellers ikke har tenkt seg, som for eksempel Tokyo. Denne trenden vil vi nok fortsette i 2015 også, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Bestillingene til Tallinn, Koh Samui og Rio de Janeiro har også økt kraftig i år. Dessuten har også Izmir skutt fart.

– Vi ser store økninger til flere av de tyrkiske storbyene. Mange som har opplevd Tyrkias strender har fått mersmak og ønsker å oppdage storbyenes kultur, historie, folkeliv og ikke minst matkulturen. Det som gjør det mer populært er økende grad av flyforbindelser og billige priser, sier Wolff Andresen. 

Annonse:

Årets klatrere hos Ticket Feriereiser

Reisemålene som økte mest i 2014

1. Istanbul
2. Moskva
3. Orlando
4. Tallinn
5. Koh Samui
6. Rio de Janeiro
7. Tokyo
8. Izmir
9. Tel Aviv
10. Ho Chi Minh City

*Bookinger hos Ticket gjort frem til 22. desember med avreiser i 2014. Listen viser de ti reisemålene som økte mest prosentuelt blant våre hundre mest populære reismål sammenlignet med 2013.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.