Nordmenn på Maldivene

Flest nordmenn på Maldivene i julen!

Av reisende gjennom Paradisreiser er Maldivene, som i 2013, vinneren denne julen med en liten økning fra i fjor. Tett fulgt av Mauritius og Seychellene.

Nytt i år er at langt flere ferierer i Tanzania og Sør-Afrika enn det vi har sett tidligere sier Gro Anet H. Brastad, daglig leder i Paradisreiser. Her ser vi en økning hele 200%.

Selv om en del av befolkningen blir hjemme i julen har vi langt flere i år som søker sol og varme fortsetter Brastad hos Paradisreiser.

Annonse: 300x250 Beach

Hotellene på våre reisemål har blitt veldig gode på egne jule- og nyttårsprogram, det skal ikke mangle på julestemning dersom man ønsker dette. Forskjellen blir hvit sand istedenfor hvit snø, og så blir det langt lysere og varmere. Vi ser at både par og familier vil ha egentid, men i noen tilfeller reiser også flere generasjoner sammen.

Det har nok vært svært tradisjonsbundet med hvit jul i Norge, men det ser ut som om flere og flere aksepterer at deler av familien ønsker jul for eksempel under palmene. Spesielt når det blir så mange fridager som i år, da er en utenlandsreise ekstra aktuelt for mange.

Maldivene, Mauritius og Seychellene er varme og solsikre på denne tiden skal man tro statistikken. Maldivene har i tillegg sin tørreste periode frem til april/mai måned. Vinteren fortsetter med godt salg på Maldivene og her begynner det å bli svært fullt i perioder, men noen muligheter finnes fortsatt.

Seychellene er også blant vinterens favoritter, et klima som nærmest er perfekt med mye sol og regnskyll ofte om natten for å holde vegetasjonen vakker, samt 24-30 grader året rundt og døgnet rundt.

Paradisreiser startet for 14 år siden med Seychellene som eneste reisemål og har siden utvidet utvalget, igjen kjenner Seychellene så godt som oss sier Gro Anet H Brastad hos Paradisreiser.

Den sør-afrikanske Randen er fortsatt svak i forhold til den norske kronene. Dette fører til at man kan unne seg kvalitet for pengene, og det gjør at mat og drikke i verdensklasse får svært hyggelige priser sammenlignet med norske forhold.

Sør-Afrika har sommer når vi har vinter, derfor er vår egen vinter en populær tid for en rundreise i dette spennende landet som har satset ekstremt mye på kvalitet når det gjelder bosteder, opplevelser, service, mat og drikke avslutter Brastad hos Paradisreiser.

Annonser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.