Fete leiebiler er vinnerne

Fete leiebiler er vinnerne. Slik oppfyller du bildrømmen.

Både i Norge og i utlandet øker interessen for å leie luksusbiler og fete sportsbiler som Mercedes-Benz C200, Jaguar KX og Tesla Model S, og bilutleieselskapene ser en økende interesse etter å leie luksus- og muskelbiler både i Norge og utlandet.

Fete leiebiler er vinnerne

Fete leiebiler er vinnerne

Mange Nordmenn ønsker å bruke litt ekstra på leiebilen når de er på ferie eller forretningsreise. De ikonbilene vi nå har for utleie vil garantert gi deg en opplevelse for livet, sier Hallvard Nerbøvik, Salgs- og Markedsdirektør for Hertz Bilutleie i Norge.

Hva med en Chevrolet Corvette Stingray? I USA kan du leie denne gjennom Hertz for 500 kroner dagen. Hertz er et av de bilutleieselskapene som har satset på å tilby spesielle biler til sine leiekunder. De spesielle bilene finner du i kategorier som Prestige Collection, Dreamcars, Supercars eller Adrenaline Collection. I Norge og de fleste andre land, tilbyr Hertz Prestige Collection, som i Norge blant annet dekker BMW 520, Tesla Model S, Volvo XC 60 og Volvo XC70. I Frankrike kan du suse langs Rivieraen i en Maserati Granturismo eller en Aston Martin D89 kabriolet fra Hertz’ Dream Collection.  

Annonse:

Det er virkelig en drømmesituasjon å kunne teste fantastiske biler du ellers knapt ville kunne sette deg inn i hjemme, uten at det koster veldig mye mer enn en de mer tradisjonelle leiebilene. Det gir en ekstra piff på kjøreturen når du har 420 hestekrefter under panseret på en Ford Mustang GT Premium fra vår Adrenaline Collection. Den får virkelig adrenalinet til å pumpe, men det gjelder og ikke trykke for hardt på gassen, smiler Nerbøvik.
Med en toppfart på 329 km/t er McLaren MP4 Spyder, som finnes i Supercars-utvalget i Storbritannia en av de raskeste bilene Hertz har i stallen. Ikke alle de råeste bilene er tilgjengelige på nettet, og ofte blir de utleid fort.

Har du en spesiell bil i sikte, kan det være smart å ringe og bestille. Hertz Booking er klar til å hjelpe deg på telefon 03700.

På stasjonen på Gardermoen, som er der vi leier ut flest luksusbiler, får vi ofte telefoner fra kunder som lurer på hvilke av toppmodellene vi har inne. Det er tydelig at de vet hva de vil ha, avslutter Nerbøvik.

I år har det vært Tesla Model S som har vært den klart mest populære luksusbilen i Norge, og modellen Hertz har på Gardermoen har knapt stått stille i år. Nå er 3 nye Tesla biler på vei inn og er klare for utleie rett over nyttår. Selv med en pris per døgn på ca 2 000 kroner er det mange som vil teste de 412 effektive hestekreftene som gjør at det elektriske råskinnet går fra null til 100 på 4,2 sekunder – helt uten utslipp.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.