Best på bilutleie

Kåret til best på bilutleie!

«I Hertz jobber vi kontinuerlig med å tilby våre kunder den beste og mest praktiske leiebilopplevelsen som er mulig,» sier Hertz Executive Vice President of Global Sales and Marketing, Bob Stuart. «Det er en ære å få disse prisene, og vi vil fortsette å utvikle oss for å sikre at Hertz fortsatt er den ledende i bransjen.»

Best på bilutleie

Best på bilutleie

Business Traveler Magazine 2014 Best in Business Travel Awards, kåret reisebransjens fremste leverandører av tjenester og produkter. Hertz ble kåret til «Beste bilutleieselskap i Nord-Amerika», og vinnerne ble valgt av magasinets lesere i den 26. årlige ‘Best in Business Travel’ undersøkelsen. I år valgte leserne den beste fra i alt 66 kategorier, alt fra globale flyselskaper, hoteller og bilutleieselskap.

Annonse:

Global Traveler kåret Hertz til ‘Beste leiebilselskap» i den 11. ‘GT Tested Reader Survey awards’. Leserne av Global Traveler kåret de beste i klassen i alt fra flyselskaper, hoteller, destinasjoner, varetransport og tjenester over hele verden.

Til slutt, Recommend magazine kåret Hertz som «Best Travel Agent Support Car Rental Company» i sin 18. årlige ‘Lesernes valg og kåring’. ‘Recommend magazine’ sine lesere valgte i fra sine foretrukne reisemål, turoperatører, feriesteder og cruise selskap og en rekke andre bransjekategorier.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.