Best på bilutleie

Kåret til best på bilutleie!

«I Hertz jobber vi kontinuerlig med å tilby våre kunder den beste og mest praktiske leiebilopplevelsen som er mulig,» sier Hertz Executive Vice President of Global Sales and Marketing, Bob Stuart. «Det er en ære å få disse prisene, og vi vil fortsette å utvikle oss for å sikre at Hertz fortsatt er den ledende i bransjen.»

Best på bilutleie

Best på bilutleie

Business Traveler Magazine 2014 Best in Business Travel Awards, kåret reisebransjens fremste leverandører av tjenester og produkter. Hertz ble kåret til «Beste bilutleieselskap i Nord-Amerika», og vinnerne ble valgt av magasinets lesere i den 26. årlige ‘Best in Business Travel’ undersøkelsen. I år valgte leserne den beste fra i alt 66 kategorier, alt fra globale flyselskaper, hoteller og bilutleieselskap.

Annonse:

Global Traveler kåret Hertz til ‘Beste leiebilselskap» i den 11. ‘GT Tested Reader Survey awards’. Leserne av Global Traveler kåret de beste i klassen i alt fra flyselskaper, hoteller, destinasjoner, varetransport og tjenester over hele verden.

Til slutt, Recommend magazine kåret Hertz som «Best Travel Agent Support Car Rental Company» i sin 18. årlige ‘Lesernes valg og kåring’. ‘Recommend magazine’ sine lesere valgte i fra sine foretrukne reisemål, turoperatører, feriesteder og cruise selskap og en rekke andre bransjekategorier.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.