Fuerteventura – Kanariøyenes Karibien

Star Tour-nyhet! Fuerteventura – Kanariøyenes Karibien

Femstjerners luksushotell, aktiv familieferie, fantastiske surfemuligheter og gylne strender så langt øyet kan se. Neste vinter er Star Tour tilbake på den karibiske kanariøya Fuerteventura.

Fuerteventura - Kanariøyenes Karibien

Fuerteventura – Kanariøyenes Karibien

– Over 50 kilometer med fantastisk flotte strender omkranset av krystallklart, turkisfarget hav gjør at vi med rette kan kalle Fuerteventura Kanariøyenes svar på Karibien, smiler kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour. Hun legger ikke skjul på at hun er fornøyd med at selskapet har fått den vakre kanariøya tilbake i programmet.

– Fuerteventura er øya for deg som elsker strender og gjerne i kombinasjon med en aktiv ferie, fortsetter Petersson.

De flotteste strendene finner du i Las Dunas. Sanden her har blåst helt fra Sahara, og her ligger alt til rette for feriekos med surfeskoler, kafeer og strandfasiliteter. Men du skal ikke gå langt unna før du finner helt urørte områder hvor du kan ha stranden og den fine naturen for deg selv. Hele området er dessuten er verneverdig nasjonalpark, fortsetter Petersson. Hun forteller at Star Tour er den eneste turoperatøren med hotell beliggende i hjertet av nasjonalparken.

– Vi har totalt 11 hotell på øya, og det finnes hotell i alle prisklasser. Vi har alt fra rimelige Familiefunn-hoteller til femstjerners luksusresorter.

Fuerteventura på 1-2-3:

Carralejo: Passer for familier og par. Har et bysentrum med shoppingmuligheter, restauranter og lokal atmosfære. Veldig fine strender og lett adkomst til sanddynene.

Costa Caleta: Passer for alle. Her får du mest for pengene. En fin, men litt mindre strand. Supert utgangspunkt for deg som vil utforske øya.

Jandia: Passer for aktive familier og voksne. Her ligger blant annet Star Tours aktivitetshotell Magic Life og flere andre resorthotell. Her finner du de beste strendene på Kanariøyene.

Fakta

– Star Tour flyr direkte fra Oslo til Fuerteventura hver torsdag fra oktober til april
– 11 hotell i Corralejo, Caleta og Jandina
– Reisene legges ut for salg torsdag 18. desember

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.