Det gode liv på Barbados

Nyt det gode liv på Barbados med Ving

Ving har nå gleden av å tilby reiser til Barbados, den andre av tre karibiske nyheter som lanseres før jul.

Som selvutnevnt ambassadør for hvordan å leve livet til det fulle, byr Barbados på hvite strender, luksushotell, utsøkte restauranter og en helt unik atmosfære.

Det gode liv på Barbados

Det gode liv på Barbados

Ferie med høy standard

På Barbados har de perfeksjonert kunsten å leve det gode liv. Med hotell og restauranter i verdensklasse og strender som tar pusten fra deg, er alt tilrettelagt for en avslappende ferie under vaiende palmer.

– Barbados byr på karibiaferie i høyklasse, perfekt for de som virkelig vil nyte livet i paradisiske omgivelser, sier Sophie Damsund, PR-ansvarlig i Ving.

Gjestenes favoritthotell i Karibia

Barbados stod for hele 5 av de 25 hotellene som vant TripAdvisors Travelers Choice Awards 2014. Med Ving kan du blant annet bo på The House, et femstjerners hotell som ranket høyt på listen. Her kan du sette deg godt til rette og leve det bedagelige ferielivet i suiter med marmorbad, et spa med alle fasiliteter, en luksusrestaurant og fantastisk beliggenhet med uslåelig utsikt over havet.

Unik atmosfære og gjestfrihet

Barbados har en unik kultur; som tidligere britisk koloni er den en herlig blanding av Storbritannia og Karibia, noe som skaper en helt spesiell atmosfære. Barbados regnes også som en av de mest gjestfrie øyene i Karibia, uansett hvor du er blir du møtt av vennlige mennesker og eksepsjonelt god service.

Besøk den vakre hovedstaden Bridgetown med plass på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du gjøre et dypdykk i historien, se på yachtlivet langs havnepromenaden eller dra på shopping i de eksklusive butikkene langs hovedgaten Broad Street.

Valgfrihet med Ving

Ving tilbyr pakker med hotell og rutefly til Barbados året rundt, du kan reise akkurat hvilken dag du ønsker og velge hvor lenge du vil være borte. Du kan velge mellom 12 hotell i ulike prisklasser, alle med god standard, og enten bo på den rolige vestkysten der strendene regnes som de aller fineste eller på sydkysten der utelivet og shoppingen er best.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.