Nytt reisemål – St. Lucia

Ving feirer Lucia med nytt reisemål – romantiske St. Lucia

Med perfekt timing til dagens luciafeiring lanserer Ving i dag et nytt reisemål, den karibiske paradisøya St. Lucia, oppkalt etter helgenen selv.

Øya beskrives som en av de vakreste og mest dramatiske i Karibia, med tropisk regnskog, grønne fjellsider og gnistrende hvite korallstrender.

Nytt reisemål - St. Lucia

Nytt reisemål – St. Lucia

St. Lucia ble navngitt av franskmennene, de første europeiske innflytterne, som nok syntes det dramatiske landskapet var beskrivende for helgenens tragiske skjebne. Men navnets opphav er langt fra virkeligheten i dagens St. Lucia.

Populært for par

Tripadvisor kåret nylig de ti mest romantiske reisemålene for bryllupsreisen, og St. Lucia havnet på en ikke overraskende fjerdeplass.

– Den vakre naturen på St. Lucia skaper en spektakulær ramme rundt ferien, perfekt for par som er ute etter romantisk stemning, sier Sophie Damsund, PR-ansvarlig i Ving.

For den eventyrlystne

Det dramatiske landskapet gjør også St. Lucia til det perfekte stedet for en aktiv ferie. Dere kan dykke, snorkle, hangglide eller klatre i fjellet – kun fantasien setter stopp for eventyrlysten.
– Stadig flere ønsker fart og spenning når de er på ferie, sier Damsund. Med sport og aktiviteter i paradisiske omgivelser, gir St. Lucia en ny betydning til uttrykket aktiv ferie.

Herlige hotell

Ving tilbyr ni nøye utvalgte hotell på øya, mange av dem med beliggenhet på stranden og med fasiliteter som All Inclusive, spa og tropiske hager. Du kan velge å bo sentralt nær den sjarmerende hovedstaden Rodney Bay Village eller mer adskilt på den sørøstlige siden av øya.

Til St. Lucia kan du reise hele året. Ving tilbyr pakker med rutefly og hotell, du reiser akkurat når du vil og er borte så mange dager du ønsker.

Annonse: 300x250 Beach

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.