Karibisk cruise

​Karibisk cruise er en storselger blant vintertrøtte nordmenn

Interessen for å dra på cruise har aldri vært større. MSC Cruises’ vintersalg har hittil økt med 37 prosent i det skandinaviske markedet sammenlignet med fjorårets salgsrekord, og stadig flere nordmenn velger å legge drømmecruiset til årets kaldeste sesong.

Karibisk cruise

Karibisk cruise

– Interessen for å reise på cruise denne vinteren er enorm, spesielt i Karibien som følge av gode flyforbindelser til Miami og at vi har et av våre nyeste skip på destinasjonen, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

Karibien på topp

I en tidligere undersøkelse utført blant reiseglade nordmenn ble nettopp Karibien oppgitt å være det reisemålet som de fleste drømmer om å legge cruiset til. At stadig flere realiserer drømmereisen viser seg tydelig denne vinteren ettersom MSC Cruises’ salg av cruise i Karibien hittil har sett en tredobling på det norske markedet sammenlignet med året før. En stor del av bestillingene gjelder jul og nyttår.

Jule- og nyttårsreiser opp 70 prosent

Bestillinger for jul og nyttår har økt med til sammen 70 prosent i det skandinaviske markedet.

– Julen i år er perfekt for en lengre reise, og det virker som om mange har benyttet anledningen til å ta langfri og unnslippe kulden og julestria for å feire på varmere breddegrader, sier Claes Tamm.

Høytiden feires ombord med storslagne jule- og nyttårshow, og spesialkomponerte menyer for lunsj og middag. Julenissen deler ut gaver til alle barna og det arrangeres leker, juleverksted og matlagingskurs for den yngre garde sammen med skipets kokker og maskoter.

Fremdeles er det noen få plasser igjen for den som drømmer om en varmere jul:

Kanariøyene og Madeira:

7-netters cruise med avreise 20. desember fra Las Palmas. Pris fra 3 190 kr per person for del i innvendig lugar inkludert helpensjon (fly og drikke ikke inkludert). Reiserute: Las Palmas, Puerto del Rosario/Fuerteventura, Funchal/ Madeira, Santa Cruz de La Palma, Santa Cruz/Tenerife, Las Palmas.

Karibien:

7-netters cruise med avreise 20. desember fra Miami. Pris fra 5 381 kr per person for del i innvendig lugar inkludert helpensjon og drikkepakke (fly ikke inkludert). Cruiserute: Miami, Falmouth/ Jamaica, Georgetown/ Caymanøyene, Cozumel/ Mexico, Great Stirrup Cay/ Bahamas.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.