Ferie i Frankrike

Ennå flere feriemuligheter i Frankrike!

I 2015 kan NOVASOL tilby sine kunder 4500 ferieboliger til leie i Frankrike. Mer enn 1000 av disse er utstyrt med eget svømmebasseng, og for første gang hos NOVASOL – uten depositum!

Ferie i Frankrike

Ferie i Frankrike

Hva har prins Harry, Michelle Pfeiffer og Keira Knightley til felles? Jo, alle tre har feriert i Frankrike i år som de også gjorde i fjor. Akkurat som utallige andre filmhelter, popstjerner og kongelige. Også når livets store festdager skal feires, faller valget ofte på Frankrike: Rockerebellen Avril Lavigne lot seg nylig smi i hymens lenker på Côte d’Azur, og Angelina Jolie og Brad Pitt valgte et lite kapell i vinbergene i Provence som kulisse for sitt romantiske bryllup. Vive la France!

I den rykende ferske 2015-utgaven av NOVASOLs Frankrike-katalog, finner du utførlig informasjon om feriehus, priser, regioner og mye mer fordelt på mer enn 500 fargerike sider. I Frankrike kombineres historiens sus med førsteklasses mat og vin i stilfulle omgivelser. Med 83 millioner årlige besøkende, er Frankrike verdens aller mest besøkte ferieland. Til og med USA må se seg slått! Og den som virkelig vil kjenne den franske sjelen under huden, gjør som franskmennene selv og velger seg et feriehus på landsbygda; i Bretagne eller Provence, ved Atlanterhavet, ved Den engelse kanal eller på Côte d’Azur.

NOVASOL, Europas ledende formidler av feriehus, har hengt seg på den frankofile bølgen og kan friste med flere franske feriehus enn noen gang. Vi tilbyr nå hele 4500 ferieboliger, spredt over hele landet. Mer enn 1000 av disse er utstyrt med eget svømmebasseng, og for første gang hos NOVASOL – uten depositum! For de aller fleste av våre feriehus er ordningen med depositum en saga blott fra og med 2015-sesongen.

Ved booking av langtidsferie i lavsesong tilbyr vi også rabatterte priser, som for eksempel 20% rabatt for opphold på mer enn fire uker. Den største konsentrasjonen av feriehus finner du naturlig nok i de mest populære ferieområdene som Bretagne, Provence, langs elven Loire og ved Atlanterhavskysten. Selvfølgelig også i Côte d’Azur der de rike og berømte har tilbragt glade sommerferier helt siden Coco Chanels glansdager.

Her ser du et lite utvalg av hva NOVASOL tilbyr i Frankrike:

Provence – FPV040: Bak det ærverdige herregårdshusets rustikke murer fra 1800-tallet, skjuler det seg et tablot helt i tråd med datidens familieliv. Her tenkes det i store dimensjoner. Midt i den enorme parken står en tennisbane og et stilfullt innredet billjardrom til fri disposisjon. Her bor du i sjarmerende og autentiske omgivelser. En vakker detalj er vinduslemmer og karmer malt i farger som gjenspeiler de omkringliggende engene i blomstringstiden. Pris fra kr. 9680,- pr uke (18 personer).

Val de Loire – FVM005: Et omhyggelig restaurert og elegant innredet slottsanneks fra 1500-tallet! En historisk åpen peis bidrar til en avslappet atmosfære. Her er mye som det alltid har vært, deriblant den blomstersmykkede korridoren og den sjarmerende steintrappen på baksiden av huset. Pris fra kr. 3310,- pr uke (4 personer).

Val de Loire – FEC002: En hånddrevet matheis, dype lenestoler av skinn i biblioteket og den sakrale vinkjelleren er detaljer som sørger for å ivareta historiens sus over dette storslagne slottet fra 1600-tallet, samtidig som det etter en omfattende renovering og modernisering også byr på moderne luksus som oppvarmet svømmebasseng og eget dataværelse. Slottsparken er seks hektar stor og inkluderer fiskerett til en tre kilometer lang elvestrekning. Pris fra kr. 16810,- pr uke (20 personer).

Avignon – FPV086: Firestjerners ferieleilighet i et privat herregårdshus fra 1700-tallet, med attraktiv beliggenhet midt i Avignon. Blant severdighetene i nærheten finner du det gamle pavepalasset og den berømte broen over Rhone. Pris fra kr. 3550,- pr uke (4 personer).

Dordogne – FAD775: Blant utallige velholdte bondegårdshus, her er et særdeles vellykket eksemplar. I dette huset fra 1400-tallet, som ble totalrenovert i 2004, forenes datidens sjarm med moderne komfort. Tres chic! Takbjelker av eik, stor peis og svømmebasseng rett utenfor døra. Pris fra kr. 5169,- pr uke (8 personer).

Bretagne – FBF709: Fortryllende vakkert renovert hus i typisk bretonsk stil, omgitt av en stor og deilig hage der du også finner et oppvarmet svømmebasseng. Landskapet i området er preget av det mektige Atlanterhavet og den keltisk-bretonske arven, noe som også gjenspeiler seg i bokulturen der stikkordene er hjertelig, maritimt og opprinnelig. Dette huset innbyr til autentisk fransk landliv, noe blant annet de tykke murene av naturstein og de rustikke og komfortable tremøblene bidrar til. Den luksuriøse badebyen Benodet ligger helt sør i Bretagne og frister med fire førsteklasses hvite strender og en luksuriøs yatchhavn. Her danner det mektige havet og den stille idyllen rundt munningen av den vakre elven Odet, en inntrykksfull kontrast. Pris fra kr. 4859,- pr uke (6 personer).

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.