Utmerkelse til Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line kåret til “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av World Travel Awards

Norwegian Cruise Line har nok en gang blitt kåret til “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av World Travel Awards, noe som markerer det tredje året på rad at selskapet har blitt hedret med denne prisen.

Utmerkelse til Norwegian Cruise Line

Selskapet mottar den prestisjetunge prisen for tredje år på rad

Norwegian mottok prisen på den 21. årlige World Travel Awards Grand Final Gala, avholdt den 7. desember 2014 i Anguilla. De årlige tildelingene stemmes på av reisebyråer og forbrukere over hele verden og hedrer reiseselskaper som gir fremragende produkter og kundeservice.

I tillegg til prisen for beste Large Ship Cruise Line Worldwide fra World Travel Awards, mottok Norwegian Cruise Line også prisen for » Europe’s Leading Cruise Line » for sjuende år på rad, og ble utnevnt til «Caribbean’s Leading Cruise Line» for andre året på rad i 2014.

«Vi er begeistret over å nok en gang være ledende i bransjen, og takker våre reisepartnere og gjester over hele verden for å ha stemt på Norwegian til World’s Leading Large Ship Cruise Line,» sa Drew Madsen, President og Chief Operating Officer i Norwegian Cruise Line. «Vi er svært stolte over denne utrolige prestasjonen, som er et testament til våre kontinuerlige flåteforbedringer, hardtarbeidende mannskap og engasjementet til å overgå våre gjesters forventninger til service.»

Norwegian sine Freestyle Cruising-skip seiler en rekke spennende reiseruter, fra Karibien til Panamakanalen, Stillehavskysten og den mexicanske riviera. Rederiets nyeste skip, Norwegian Getaway, cruiser i Karibien året rundt fra Miami. Norwegian har tre skip som seiler i Alaska, fire skip som seiler i Europa i sommersesongen, inkludert Norwegian Epic som vil seile i Europa året rundt fra og med 30. april 2015, og Pride of America, som har ukentlige seilaser mellom øyene i Hawaii og tilbyr 100 timer med besøkstid i havnene.

World Travel Awards har gjenkjent og anerkjent fremragende selskaper i den globale reiselivs- og turismenæringen siden 1993, og har satt høye standarder for alle sine deltakere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.