3 karibiske nyheter

3 karibiske nyheter i Vings verden neste vinter

I dag starter salget av neste vinters reiser hos Norges største reisearrangør Ving. I tillegg til populære reisemål som Thailand, Mexico, Cuba og Kanariøyene kommer de karibiske paradisøyene Barbados, St. Lucia og Antigua som gode nyheter for varmeglade nordmenn.

3 karibiske nyheter i Vings verden neste vinter

3 karibiske nyheter i Vings verden neste vinter

Sikrer seg favoritthotellet tidlig

Stadig flere bestiller neste vinters ferie tidlig, nettopp for å sikre seg favoritthotellet. De mest populære avgangene og hotellene forsvinner først, så det lønner seg å være ute i god tid.

– Det er alltid stor pågang ved salgssart, vi har mange gjester som sitter klare i dag og bestiller ferie på favoritthotellet så snart det er lagt ut for salg, sier Tonje Fossum, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Tre nye karibiske øyparadis

I tillegg til populære Mexico, Cuba og Den dominikanske republikk, lanserer Ving i disse dager Barbados, St. Lucia og Antigua. Barbados frister med fantastiske strender og mat på et høyt kulinarisk nivå, Antigua har de beste familiehotellene, mens St. Lucia er romantikernes favoritt.

– Det er stadig mer populært å legge vinterreisen til de karibiske øyer, sier Fossum. Vi er glade for å kunne tilby nordmenn enda flere reisemål slik at alle kan finne sin favoritt.

Annonse:

Fem forskjellige Kanariøyer

Kanariøyene er både solsikre og kun noen timer unna med fly. Ving har hele fem kanariøyer i sitt program, så neste vinter kan du nyte sol og storbyliv på ferieklassikeren Gran Canaria, utforske fjellene på grønne og vakre Tenerife, se vulkanlandskapet på Lanzarote, lære deg å surfe på bohemske Fuerteventura eller ta livet piano på den stemningsfulle øya La Gomera.

Vinterens beste familiehotell

Familier som reiser til varmere strøk neste vinter kan velge mellom et stort utvalg barnevennlige hotell. Sunwing Family Resorts tilbyr barnevennlige basseng, gratis trening, barneklubb og underholdning med maskotene Lollo og Bernie. De finnes på Gran Canaria, Tenerife og  Kamala Beach i Thailand. Family Garden er en annen favoritt blant de minste, og for de litt større barna er SunConnect-hotellene med interaktive løsninger og en egen TeenLounge på Gran Canaria en soleklar vinner.

Voksne vinterparadis

Vings skreddersydde hotell for voksne, Sunprime Hotels, lar deg ta livet med ro og nyte spabehandlinger, spise herlig mat, og trene gratis med SATS ELIXIA. Du finner dem på vinterreisemålene Gran Canaria, Tenerife og Kamala Beach i Thailand.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.