Norwegian Cruise Line samarbeid med Margaritaville

Norwegian Cruise Line annonserer et eksklusivt samarbeid med Margaritaville®

Norwegian Cruise Line introduserer snart den første Margaritaville og 5 O’ Clock Somewhere Bar til sjøs om bord på splitter nye Norwegian Escape, som lanseres i oktober 2015.

Norwegian Cruise Line samarbeid med Margaritaville

Norwegian Cruise Line samarbeid med Margaritaville

Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (Nasdaq: NCLH), Kevin Sheehan, annonserte nyheten på en begivenhet for hele selskapet, med hjelp av en svært spesiell gjest, country- & popartist og Margaritaville-grunder – den legendariske Jimmy Buffett, som også framførte for publikum. Norwegians eksklusive samarbeid med Margaritaville Holdings LLC strekker seg til Norwegians private øydestinasjoner, inkludert nye Harvest Caye i Belize og Great Stirrup Cay på Bahamas, samt om bord på andre skip i flåten.

«Jimmy Buffett er et ikon som virkeliggjør livsstilen på øya, og hans livsstils-merkevare Margaritaville, som har restauranter og barer i sin portefølje, passer perfekt for Norwegian Cruise Line og nye, utrolige Norwegian Escape, som vil seile i Karibien og tilby våre gjester den første og eneste Margaritaville-opplevelsen til sjøs», sier Sheehan. «Vi er mer enn begeistret for å begynne dette eksklusive samarbeidet med Jimmy og hans dyktige team, og vi vet at våre gjester kommer til å elske de nye tropiske opplevelsene.»

Den avslappende atmosfæren til Margaritaville, inspirert av Jimmy Buffett sine sanger og livsstil, gir gjestene muligheten til å lene seg tilbake og slippe unna hverdagen. Nostalgiske øy-øyeblikk vil vekkes til live med en meny som inviterer deg til å smake på en bit av paradis med signaturretter som Cheeseburger in Paradise og Who’s to Blame Margarita. Dette lokalet vil være et av de mange serveringsalternativene som er inkludert i prisen på Norwegian Escape. I tillegg til restauranten vil Norwegian Escape skilte med 5 O’ Clock Somewhere Bar, en musikkarena og utendørs bar på The Waterfront. 5 O’ Clock Somewhere Bar vil by på livefremføringer hver kveld, slik at gjestene kan nyte lydene av tropene mens de nipper til Margaritavilles egen Margarita og skue ut over det vakre karibiske hav.

«Dette samarbeidet er en perfekt match mellom to merker som verdsetter flykt fra hverdagen, avslapning og god stemning «, sier John Cohlan, Chief Executive Officer for Margaritaville. «Når vi åpner vår første Margaritaville til sjøs på Norwegian Escape, vil dette være en stor milepæl for selskapet vårt. Vi gleder oss til å kunne gi Margaritaville-opplevelsen til Norwegian-gjester, og kan ikke vente til de flytende fornøyelsene setter i gang!»

I tillegg til lokalene på Norwegian Escape, inkluderer samarbeidet også drikke- og spisesteder med Margaritaville-merket på Norwegians nye øydestinasjoner i Harvest Caye i Belize, som åpner høsten 2015, og en 5 O’ Clock Somewhere Bar på Great Stirrup Cay i Bahamas. I fremtiden vil samarbeidet omfatte andre skip i flåten.

Norwegian Escape vil begynne med ukentlige syv-netters cruise fra sin helårige hjemmehavn i Miami til østlige Karibien fra og med 14. november 2015. Skipet vil være det største i den helårige hjemmehavnen i Miami, med plass til 4 200 gjester til tropiske reisemål i Karibien, deriblant St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene; Tortola, De britiske jomfruøyene og Nassau på Bahamas.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.