Nytt hotell i Stockholm

Best Western vokser med nytt hotell i Stockholm

Ved årsskiftet 2015/2016 åpner et helt nytt sentrumshotell og hotellkonsept, hvor alt unødvendig er blitt tatt bort slik at det er mer plass for deg og det du liker.

Tidligere har vi i Sverige fått velge mellom designhotell eller standardiserte mellomklassealternativer. &hotel er noe annet – et hotell som ligger sentralt med alt du trenger for en virkelig god pris. BEST WESTERN &hotel er navnet på det nye sentrumshotellet.
Annonser:

Nytt hotell i Stockholm

Nytt hotell i Stockholm

Bak konseptet ligger et omfattende arbeid basert på dagens reisende og hotellgjester. Mange spørsmål er stilt og analysert. Hva er viktigst når vi bor på et hotell i dag, hva vil vi gjøre, og hva kan vi være uten? De 202 rommene på &hotel kommer til å være litt mindre enn vanlig, men med den høyeste kvalitet, komfort og funksjon. Samtidig satser man stort på de sosiale flatene. Her vil det være restaurant, bar, bibliotek og flere andre rom hvor folk kan møtes, slappe av og sosialisere.

Navnet – &hotel – sikter til hotellets hovedfokus. Framfor navnet &hotel, kan du legge til alt det andre du vil ha og leter etter. Enten det er sightseeing, underholdning eller arbeid.

– BEST WESTERN &hotel vil være rett hotell for tiden, det er moderne og godt gjennomtenkt. Et hotell bygget med fokus på enkelhet for gjester, slik at de igjen kan fokusere på alt som de har kommet hit for å gjøre, sier Lars-Jerker Molin, dagligleder og medeier i Sleepingfox Hotel Group AB.

– Det kjennes spennende med et hotell som er skreddersydd for den moderne reisende og som har strategisk beliggenhet kun et steinkast fra Hötorget, sier Johan Kukačka, CEO Best Western Scandinavia. Med det nye hotellet styrker vi vår posisjon som en av de store aktørene i Stockholm. Best Western får med det nyeste tilskuddet totalt 14 hoteller i Stockholmsområdet.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.