TripAdvisor-favoritten Thassos

TripAdvisor-favoritten Thassos – Vings ferienyhet 2015

Ving lanserte nylig den greske øya Thassos som reisemål neste sommer. Med unike boutique-hotell og 5-stjernersluksus på stranden, utmerker øya seg som hotellfavoritt i det populære reiseforumet TripAdvisor.

TripAdvisor-favoritten Thassos

TripAdvisor-favoritten Thassos

Thassos-hotell scorer høyt

Trenden med boutique-hotell (hotell med spesialdesignede rom) og luksushotell med spesialservice som egen putemeny har slått an på den idylliske øya. På TripAdvisor, hvor reisende selv vurderer og rangerer hotell, har topp 10-listen for hotell på Thassos over 4,5 i score(5 er høyest) og 7 av disse er med i Vings hotellprogram.

– Stadig flere reisende henvender seg til nettsider som TripAdvisor når de skal velge hotell i ferien. I Ving håndplukker vi hotell på reisemålene, og Thassos har veldig gode hotellprodukter. Det er gledelig å se at våre hotell scorer så høyt hos publikum, sier PR-ansvarlig i Ving, Sophie Damsund.

Annonse:

5-stjernersluksus og unik utsikt

Ving tilbyr 5 reisemål og over 30 hotell på Thassos. Potos og Limenaria utmerker seg som turistfavorittene, mens Golden Beach byr på luksus i strandkanten med 5-stjernershotellet Alexandra Golden. For parferien anbefales vakre og rolige Skala Rachoni med en fredelig strand der du kan bo på det unike designhotellet Louloudis Fresh med fantastisk utsikt fra bassenget i åssiden.

Genuin gresk atmosfære

Thassos utmerker seg med grønne fjellsider, fantastisk mat, gylne sandstrender, autentiske landsbyer og en typisk gresk atmosfære. Det er også et av de rimeligste reisemålene i Vings hellasprogram. Du kan reise til Thassos med Ving ukentlig fra Oslo, fra mai til september i 2015.

Vings hotell med toppscore hos TripAdvisor:

Alexandra Golden Boutique Hotel
Atrium Hotel Thassos
Astir Notos Hotel
Thalassies Hotel
Louloudis Fresh Hotel
Alexandra Beach Thassos Spa Resort
Royal Paradise Beach Resort & Spa

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.