100 000 feirer jul i varmere strøk

100 000 feirer jul i varmere strøk

Nærmere 100 000 nordmenn reiser i år på en solfylt ferie over jul og nyttår. Den milde vinteren legger ingen demper på reiselysten til varmere strøk, og med mange fridager er det fristende å feire jul og nyttår under palmene.

100 000 feirer jul i varmere strøk

100 000 feirer jul i varmere strøk

Rundt halvparten av dette er reiser med charter, men mange pakker også selv med rutefly.
Cheap flights

– Beregninger vi har gjort av totalmarkedet viser at nesten 100 000 skal på en sol og bad reise over jul og nyttår sier Helen Begby, kommunikasjonsjef i Apollo. Dette er ikke iberegnet de som reiser på annen type utenlandsferie over julen, som til storbyer.Det er ikke så at alle flykter fra julen, mange finner julefreden enklere ved å reise bort, og lager nye tradisjoner med sine nærmeste.

Tapas jul på Gran Canaria

Det er gunstig, med hensyn til fridager i år, og dermed enkelt å få til en 2 ukers ferie. Dette gir flere muligheten til å reise langt og eksotisk, men det er fremdeles Kanariøyene som er mest populært. Drøyt 80 % av all chartertrafikken over julen går til Kanariøyene. Gran Canaria er en soleklar favoritt på charter, og dette er også et av de mest populære julereisemålene på rutefly. Men så er det også her du kan få tradisjonsrik norsk julefeiring om du ønsker det, eller slippe unna med en tapas-jul om du vil vekk fra det hele.

Topp 5 med charterfly hos Apollo

Gran Canaria
Tenerife
Lanzarote
Jordan
Thailand

Topp 5 med rutefly hos Apollo:

Bangkok
Gran Canaria
Dubai
Miami
Tenerife

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.