MSC Cruises lanserer LEGO-cruise

MSC Cruises lanserer LEGO-cruise

Andelen barnefamilier som reiser på cruise med MSC Cruises er stigende. Nå innledes et langsiktig og lekent samarbeid med LEGO Group. Samarbeidet omfatter blant annet spesialutformede lekeområder, temadager med LEGO og maskoten LEGO Sailor.

MSC Cruises lanserer LEGO-cruise

MSC Cruises lanserer LEGO-cruise

– Lego oppmuntrer til kreativ lek for alle aldersgrupper og passer derfor perfekt inn i det allerede brede utvalget av familieaktiviteter ombord, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

Samarbeidet mellom MSC Cruises og LEGO Group omfatter alt fra spesialutformede lekeområder, underholdning, ubegrenset med legoklosser, en lekevegg av Lego, og digitale spill, til salg av LEGO-produkter og et spesialkonstruert legoskip for MSC Cruises.

Maskoten LEGO Sailor vil være ombord på MSC Cruises’ skip for å underholde cruisegjestene og delta i barneklubbaktiviteter. På hvert cruise dedikeres en dag til morsomme legoaktiviteter tilpasset forskjellige aldersgrupper. Familiekonkurranser der foreldre og barn bygger lego sammen, byggekonkurranser på tid, og test av de nyeste LEGO-spillene på PlayStation, Wii og Xbox, er noen av aktivitetene på planen. For de aller yngste cruisefarerne finnes det byggekonkurranser med LEGO DUPLO. På slutten av dagen får alle deltakerne et byggemesterdiplom av maskoten LEGO Sailor.

19. november gjeninnvies skipet MSC Armonia etter en større ombygging der skipet i tillegg til oppussing også har blitt forlenget med 24 meter. Skipet vil være det første til å introdusere spesialutformede barneklubbområder med LEGO ombord.

Alle LEGO-aktivitetene er inkludert i cruiset uten ekstra kostnad.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.