Sommerens nyheter 2015 fra Stavanger

Sommerens nyheter 2015 fra Stavanger

Det kalde og våte høstværet har inntatt landet, og mange begynner nå å planlegge neste års sommerferie. En undersøkelse Ving har gjort blant 11 000 nordmenn sier at de varme temperaturene i år ikke har hatt noen påvirkning på neste års ferievalg.

Sommerens nyheter 2015 fra Stavanger

Sommerens nyheter 2015 fra Stavanger

Før var det solen og varmen som stod øverst på ønskelisten, men den nye trenden er at folk gjerne reiser bort, bor på lekre hotell og opplever nye ting, til tross for sydentemperaturer her hjemme.

På ving.no kan man nå velge mellom 300 reisemål, vi har blant annet markedets bredeste program i Kroatia med hele 17 reisemål fordelt på 3 flyplasser. I alltid populære Hellas har vi 38 reisemål fordelt på 14 øyer – en av de største nyhetene neste år er den greske øya Thassos.

Annonse: 300x250 Beach

Neste sommer byr på mange valgmuligheter, og i følge reiseundersøkelsen blir ikke nordmenn matte av alle valgene som finnes. Tvert i mot synes folk det er gøy å se på alle alternativene og finne frem til den perfekte ferien, noe Ving nå har tatt høyde for. I tillegg til de vanlige charterreisene som mange er glade i, tilbyr Ving ruteflypakker der man kan kombinere den flyreisen som passer best med det reisemålet og hotellet man ønsker. Man behøver altså ikke lenger velge én- eller toukers ferier, man kan reise fem, ti eller tjue dager hvis man heller vil det. Forskjellen på Ving.no og reiseaktører som bruker søkemotorer er at man er dekket av pakkereiseloven når man bestiller fly og hotell hos oss, noe som gjør at vi er der dersom noe skulle skje i løpet av reisen, 24 timer i døgnet. På mange av reisemålene våre har vi også vårt eget personale man kan kontakte.

– Mange syntes det er trygt å reise med denne sikkerheten. Vi ønsker å gjøre ferien til de beste dagene i året for alle som reiser med oss, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Den største nyheten for neste sommer er vår nye charterflyvning direkte fra Stavanger til Split. Kroatia tiltrekker seg reiseglade nordmenn år etter år, og har noen av de meste fornøyde kundene våre.

– Vi håper å se mange fra Stavanger-området på neste sommers charternyhet, avslutter Fossum.

Topp 5-listen sommeren 2014 blant rogalendinger:

1. Mallorca
2. Tyrkia
3. Rhodos
4. Kreta
5. Bulgaria

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.