Star Tours sommer 2015: Barnevennlige nyheter

Star Tours sommer 2015: Barnevennlige nyheter

Nytt Blue Village på jetset-øya Sardinia, ny og sunn barnebuffet på Blue Village og alle barnas Bamse «goes Bollywood». Det er noen av Star Tours barnslige nyheter sommeren som kommer.

Annonse:

– Vi har vært på jakt etter et italiensk Blue Village i ti år! Derfor er vi naturligvis veldig fornøyde med å kunne åpne dørene til Blue Village Baia di Conte på Sardinia, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Star Tour. Hun testet selv hotellet med familien i sommerferien og trekker spesielt frem den unike beliggenheten.

– Hotellet ligger rett på en herlig strand hvor det er gratis utlån av solsenger og parasoller. Uteområdene er grønne, store og velholdte og både mat og service holder høy standard. Dette hotellet kommer til å innfri alle forventninger norske barnefamilier har til et Blue Village, mener hun.

Italia er mange barnefamiliers favoritt, ikke minst takket være pizza, pasta og iskrem. Star Tour flyr direkte til både Sicilia og Sardinia, to av Middelhavets aller fineste øyer.

Barnebuffet i verdensklasse – frukt, grønt og smoothies

Når barna inntar restaurantene på Blue Village neste sommer så møter de en ny og lekker barnebuffet.

– Vi har satt sammen en ny, variert og sunnere meny som skal presenteres på en like fristende måte som en voksenbuffet. Det vil fremdeles bli servert favoritter som kjøttboller, pasta og pizza, men med et langt større utvalg av frukt og grønt enn tidligere. Det blir blant annet servert sunne og friske smoothies og all mat er merket med innhold. Vi har dessuten som mål å fjerne all palmeolje i maten, fortsetter Larsen-Vonstett.

Som en ekstra service til alle med matallergi blir det nå mulig for gjestene å kontakte hotellet direkte for å bestille mat ut fra behov. Utvalget av mat for allergikere skal også bli større.

Bamse «goes Bollywood»

For mange barn er Bamseshowet på Blue Village et av feriens høydepunkt. Nå produserer Star Tour et helt nytt Bamse-show hvor verdens sterkeste bjørn inntar Bollywood. Også på Blue Star-hotellene blir underholdningen oppdatert, og her blir det dessuten mulig å bestille barnevakt for foreldre som ønsker seg noen kveldstimer på egen hånd.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.