Norske mobilpriser i utlandet

Norske mobilpriser i USA og Thailand

Om du planlegger å reise på ferie utenfor EU i sommer, kan det være penger å spare på å bytte mobilabonnement. Komplett Mobil inkluderer nå bruk av tale, SMS, MMS og data i alle sine abonnement i en rekke land også utenfor EU.

Norske mobilpriser i USA og Thailand

Norske mobilpriser i USA og Thailand

I dagens sosiale medier-hverdag er halve moroa på reise å holde de hjemme oppdatert og konstant småmisunnelige. Tidligere har det fort blitt en dyr affære om man ferierer utenfor EUs grenser. Nå utvider Komplett Mobil fri EU-roaming, og tilbyr inkludert bruk i en rekke land utenfor Europa, blant annet i nordmenns feriefavoritter USA og Thailand.

Forbrukernes premisser

Alle tilbydere av mobilabonnement tilbyr nå fri bruk i EU etter et EU-vedtak som stadfester at det ikke er lov å ta mer betalt i EU/EØS. Relativt nyetablerte Komplett Mobil, som nettopp rundet 50.000 kunder, er først ute med å lansere «fri bruk 2.0.», eller EU+ som de har valgt å kalle det.

– Vi har gjort det veldig bra i en rekke forbrukertester, og som utfordrer til gigantene i telekommarkedet er vi opptatt av å finne nye måter å treffe markedet med et tilbud de kan ha god nytte av. Derfor tar vi nå «fri bruk i EU» et godt steg videre, sier Dyrnes.

I tillegg til USA og Thailand er fri bruk inkludert også i Sveits, Serbia, Montenegro, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

Frihet på reise

Nordmenn er reiseglade og selv om vi oftest reiser til Syden eller våre naboland, ligger noen av favorittdestinasjonene også utenfor EUs grenser. I følge SSB har nordmenn tatt over 180.000 reiser til USA i løpet av 2017, og nærmere 90.000 til Thailand. Søkemotoren Finn.no rapporterer om at søk til USA og metropolen New York topper listen over hyppigste søk*.

I forbindelse med utenlandsreiser er mange urolige for å komme hjem til en hårreisende regning, eller de opplever det som en hindring at de ikke kan tillate seg å verken ringe eller oppdatere sosiale medier underveis.

– Det er klart at det ikke er noe verdig punktum på en flott ferie å komme hjem til en kjemperegning. I disse tider er det jo artig for folk å sende en snap til familien fra toppen av Empire State Building, eller et bilde fra stranden i Phuket. Ikke minst gir det trygghet å være tilgjengelig og kunne ringe etter behov, uten økonomiske bekymringer, sier Dyrnes.

Så dersom turen går til et av disse landene i sommer, kan det være fornuftig å skifte mobilabonnement. Inkludert bruk i de nevnte landene gjelder fra 20. april.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.