Motorsykkeldekk til motorsykkelferien

Motorsykkeldekk til motorsykkelferien

Disse motorsykkeldekkene strekker seg enda lenger med usedvanlig godt feste på vått underlag, klassens ledende håndteringsegenskaper og svært god kjørelengde.

Motorsykkeldekk til motorsykkelferien

Motorsykkeldekk til motorsykkelferien

Dunlop, en av verdens ledende produsenter av motorsykkeldekk, lanserte TrailSmart, et dekk som er spesielt utviklet for moderne adventure-sykler og førere som lever etter Dunlops motto «Forever Forward». De nye dekkene har usedvanlig godt feste på både vått og tørt underlag både på vei og i terreng, og i tillegg er kjørelengden imponerende.

TrailSmart bygger på suksessen med DunlopTrailmax TR91, og gir kjøreegenskaper som står i stil med livsstilen til adventure-førere som alltid er på vei videre. Dagens adventure-fører er en person som forventer ytelsen fra tidligere trial-sykler, samtidig som han krever de allround-egenskapene og den komforten som er nødvendig på lengre turer. Han søker alt av moderne utstyr og bekvemmelighet, samtidig som han vil kjøre hardt frem mot neste opplevelse.

Dekket har usedvanlig godt feste på vått underlag på grunn av en ny materialblanding med svært høyt silikainnhold og et cosecant spormønster på tvers av slitebanen, mens festet på tørt underlag oppnås med en optimal mønsterdybde på dekkene.

I tillegg gir TrailSmart overlegne terrengegenskaper med større mønsterdybde og optimerte sporvinkler over tverrsnittet.

Og endelig kan dekket også skilte med flere faktorer for å gi mindre slitasje og bedre kjørelengde, for eksempel optimert sporavstand, balansert blokkstivhet og optimert sporbredde, som til sammen genererer en økt kjørelengde på 14 %.

TrailSmart Max

Dunlops anerkjente TrailSmart har blitt erstattet av det nye TrailSmart Max i de vanligste dimensjonene. Dette nye dekket bygger på den høyt ansette forgjengerens testvinnende veigrep på vått og tørt underlag, men er også utstyrt med nye teknologier som har vist seg å gi enda bedre «handling» og holdbarhet – perfekt for førere som planlegger lengre adventure-turer. Trail-kjøring er et av de raskest voksende segmentene på motorsykkelmarkedet med lanseringen av nye, kraftigere sykler som tiltrekker seg adventure-førere.

Dunlop lanserte TrailSmart i 2015, og det var det eneste dekket av dem MotoMag testet som fikk høyeste mulige karakter, fem stjerner, for håndtering på både vått og tørt underlag. Dunlop har imidlertid ikke hvilt på laurbærene. Behovet for å utvikle dekk som er tilpasset til de nye motorsyklene i sektoren, samt Dunlops fokus på å utvikle nye teknologier for å holde på ledelsen innen håndtering og kjørelengde, har ført til utviklingen av et nytt dekk – TrailSmart Max.