Bilutleie Firenze, Italia

Bilutleie Firenze, Italia – leie bil Firenze, Italia

Bilutleie Firenze, Italia. Nå kan du enkelt og trygt leie bil i Firenze, Italia. Vi finner billigste og beste bil til din bilferie!

Bil og campingferie i en bil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bil er svært stor for mange! Alle biler i Firenze er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker.Bilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bilferie i Firenze, Italia.

Bilutleie Firenze, Italia - leie bil Firenze, Italia

Bilutleie Firenze, Italia – leie bil Firenze, Italia

Overnatting og hoteller i Firenze, Italia.

I Firenze, Italia finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Firenze, Italia her.

Om Firenze, Italia

Firenze er en by i provinsen med samme navn, og byen er regionshovedstad i Toscana i det nordlige Italia. Navnet kommer av latin: Florentia som betyr den blomstrende. Fra 1865 til 1870 var byen også hovedstad i Kongedømmet Italia. Firenze ligger ved elven Arno, som ligger på en slette ved foten av fjellkjeden Appenninene.

Flyplass i Firenze, Italia

Florence Lufthavn er oppkalt etter den italienske forretningsmannen og kartmakeren Amerigo Vespucci. Flyplassen ligger ca 80 kilometer fra flyplassen i Pisa, Galileo Galilei. Sammen utgjør disse flyplassene innfallsporten til Toscana, et av de mest populære ferieområdene i Italia.

Mer informasjon Firenze, Italia

Billeie i Firenze, Italia:

Reiseguide – Firenze, Italia:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.