Vestlandets største hotell

Vestlandets største hotell er offisielt åpnet!

Med 373 rom, 1000 kvadratmeter storsal og 1300 kvadratmeter utstillingsområde er Quality Hotel Edvard Grieg Vestlandet største hotell.

Med nyåpningen styrker Nordic Choice Hotels sin posisjon i Bergen og bidrar til å gjøre regionen til en mer attraktiv destinasjon for store internasjonale konferanser.

Vestlandets største hotell

Vestlandets største hotell

-Når historien om norske hoteller skal nedskrives, så vil kapitelet om Quality Hotel Edvard Grieg hete ”Den moderne klassikeren”. En gang lå hotellet øverst på tabellen, men tiden gikk og plutselig kom faren for nedrykk. Da måtte E.G.D. og vi trå til. Dette hotellet skulle bli en ener igjen. Ikke bare i Norge, men også i Europa. Nå holder Quality Hotel Edvard Grieg Champions League-nivå og vi gleder oss til å kjempe i toppen igjen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann i Nordic Choice Hotels som drifter hotellet.

Med utsmykket fasade, påkostet interiør og en stor kunstsamling fra gårdeier Espen Galtung Døsvigs private samling, har byggets eier EGD. sørget for å gjøre hotellet til et severdig samlingspunkt i næringslivsområdet Sandsli.

-For oss var det viktig å skape et produkt som var byen og omgivelsene verdig. Med nærhet til Flesland og viktige næringslivsaktører på alle kanter, er hotellet et naturlig valg for konferanser og møter i Bergen. Fordi vi forventer internasjonalt så vel som nasjonalt besøk har vi virkelig gått inn for at hotellet skal bli ambassadøren Bergen by fortjener, sier Tor Fredrik Müller, administrerende direktør EGD Property.

I tillegg til kurs- og konferansefasiliteter for alt fra 12 til 1080 personer, er restauranten Brasserie X åpen for alle som ønsker en lunsj eller middag i vakre omgivelser.

-Norges mest sjarmerende by har nå fått et av landets beste hoteller – en arena for nyskaping og vekst som vil være viktig for regionen i årevis fremover. Edvard Grieg er allerede en klassiker, men nå er hotellet også rustet for en ny tidsalder. Vi gleder oss stort til å se hva fremtiden har å by på, avslutter Stordalen.

Fakta om hotellet:

Åpnet i mai 2015 etter totalrenovering

5 minutter med bil fra Bergen Lufthavn, Flesland

373 rom

1300 kvm utstillingsområde

1000 kvm storsal

Brasserie X og Bar X

Les mer om hotellet her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.