Enklere og billigere å reise til Jordan

Det blir enklere og billigere å reise til Jordan!

Nå blir det enklere og billigere å reise til Jordan – visumavgiftene fjernes.

På bakgrunn av et nytt forslag fra Jordans turistminister, Nayef Al-Fayez, har den jordanske regjeringen valgt å gjøre innreisen for alle turister til Jordan både enklere og billigere.

Helt konkret er det tale om avskaffelse av en rekke visumavgifter og nedsettelse av avreiseskatten fra lufthavnene i Amman og Aqaba. Lovendringen ble endelig vedtatt etter et møte med deres kongelige høyheter, Kong Abdullah II og Dronning Rania.

Hoteller i Aqaba og Amman

Enklere og billigere å reise til Jordan

Enklere og billigere å reise til Jordan

Jordan vil ha turister fra hele verden

Målet med avskaffelsen er å gjøre det både enklere og billigere for alle turister å besøke Jordan. «Vi ønsker, at turister fra hele verden skal velge Jordan som et av deres neste reisemål, så vi kan vise dem at Jordan er et tilgjengelig, sikkert og gjestfritt land å besøke» uttaler turistminister Nayef Al-Fayez. Ministeren forteller videre, at lovendringen utgjør et viktig tiltak i arbeidet med å forny og videreutvikle Jordans turistsektor, herunder ikke minst å tiltrekke og vedlikeholde flytrafikk fra nye potensielle markeder.

Tiltaket medfører følgende:

1) Avskaffelse av visumgebyr for turister, der reiser med arrangør som samarbeider med en jordansk turoperatør. Dette gjelder både single-reisende og grupper av alle nasjonaliteter og krever et opphold i Jordan på minimum 2 sammenhengende netter.

2) Avskaffelse av visumgebyr for turister, der arrangerer deres reise uten om en jordansk turoperatør. Dette krever en `unified tourist site ticket´ og et opphold i Jordan på minimum 3 sammenhengende netter.

3) Nedsettelse av visumgebyr fra 40 JOD til 10 JOD for turister, der ankommer til Jordan via nabolandene. Dette krever et opphold i Jordan på minimum 3 sammenhengende netter.

4) Avskaffelse av avreiseskatt for turister, som flyr fra Aqaba og Amman. Dette krever en `unified tourist site ticket´ og et opphold i Jordan på minimum 3 sammenhengende netter.

5) Avskaffelse av visumgebyr og avreiseskatt for alle lavpris- og charteravganger fra King Hussein International Airport (Aqaba).

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.