Bilutleie Helsingborg, Sverige

Bilutleie Helsingborg, Sverige – leiebil Helsingborg, Sverige

Bilutleie Helsingborg, Sverige. Nå kan du enkelt og trygt leie bil i Helsingborg, Sverige. Vi finner billigste og beste leiebil til ditt bruk!

Her finner dere alle tilgjengelige leiebiler til i Helsingborg, Sverige.

Overnatting og hoteller i Helsingborg, Sverige.

I Helsingborg, Sverige finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Det er ofte ønskelig med både leiebil og hotell. Se hotellene i Helsingborg, Sverige her.

Bilutleie Helsingborg, Sverige - leiebil Helsingborg, Sverige

Bilutleie Helsingborg, Sverige – leiebil Helsingborg, Sverige

Om Helsingborg, Sverige

Helsingborg (mellom 1912 og 1971 stavet Hälsingborg) er en by som ligger i Skåne län i landskapet Skåne i Sverige. Den er Skånes nest største by, etter Malmö.

Helsingborg, i Sør-Sverige, ønsker å fremstå som et alternativ til alle reisemålene på sydligere breddegrader. For en tid siden laget Helsingborg sitt eget sydenparadis, stranden, som nå heter Tropical Beach, ligger midt i Helsingborg sentrum og er veldig populær.

Helsingborg er en av Sveriges ledende kulturbyer. Her finner du masse muligheter til gode opplevelser: historiske bygninger, museer, parker, teater, konserter, gallerier og byvandringer.

Flyplass i Helsingborg, Sverige

Ängelholm-Helsingborg lufthavn er en flyplass som ligger 34 km fra Helsingborg og 7 km fra Ängelholm i Sverige. Flyplassen er Götalands tredje største flyplass og den tiende største i hele Sverige.

Mer informasjon om Helsingborg, Sverige

Finn leiebil i Helsingborg, Sverige:

Video fra Helsingborg, Sverige:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.