Bilutleie Nice, Frankrike

Bilutleie Nice, Frankrike – leiebil Nice, Frankrike

Bilutleie Nice, Frankrike. Nå kan du enkelt og trygt leie bil i Nice, Frankrike. Vi finner billigste og beste leiebil til ditt bruk!

Her finner dere alle tilgjengelige leiebiler til i Nice, Frankrike.

Overnatting og hoteller i Nice, Frankrike.

I Nice Frankrike, finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Det er ofte ønskelig med både leiebil og hotell. Se hotellene i Nice, Frankrike her.

Bilutleie Nice i Frankrike

Bilutleie Nice i Frankrike

Om Nice, Frankrike

Nice er den femte størst byen etter befolkning i Frankrike da etter Paris, Marseille, Lyon og Toulouse. Det urbane området til Nice strekker seg utenfor byens administrative grenser med en samlet befolkning på rundt 1 million. Nice er lokalisert på sørøstkysten av Frankrike ved Middelhavet. Nice er den nest største franske byen ved kysten av Middelhavet etter Marseille.

Flyplass i Nice, Frankrike

Côte d’Azur internasjonale lufthavn (IATA: NCE, ICAO: LFMN) ligger i Nice, i Alpes-Maritimes-departementet i Frankrike. Det er den nest viktigste flyplassen i Frankrike etter Aéroports de Paris. Flyplassen ligger på Promenade des Anglais ved l’Arénas i Nice og har to terminaler. På grunn av flyplassens nærhet til Monaco fungerer den derfor også som Monacos flyplass, med helikopterrute mellom byen og flyplassen.

Informasjon og severdigheter i Nice, Frankrike

Nice har den nest største hotellkapasiteten i Frankrike og den er en av de mest besøkte steder generelt; den mottar rundt 5 millioner turister og besøkende hvert år. Nice har den tredje mest travle flyplassen i Frankrike etter de to ved Paris. Nice er også den historiske hovedstaden til grevskapet Nice (Comté de Nice). Utenfor Nice ligger Cap Ferrat.

Finn leiebil i Nice, Frankrike:

Video fra Nice:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.