Tid for storbyferie

Mai er tid for storbyferie!

Sommeren er like rundt hjørnet, men i mai kan det fortsatt være kjølig og ustabilt vær i Norge. Lenger sør i Europa er sommeren allerede i gang, derfor er mai den perfekte måneden å ta en storbytur til solfylte omgivelser.

I tillegg får du også litt ekstra fri til reisen med flere røde dager i år.

– Det er mange som ønsker en liten tyvstart på sommeren og reiser sørover i mai, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving Norge. I mai er det også rimeligere å reise og temperaturene og folkemengdene er ofte mer behagelige enn på høysommeren, fortsetter hun.

Tid for storbyferie

Tid for storbyferie

Opplev 17. mai i utlandet

En storbyferie er en god anledning til å oppleve en morsom og litt annerledes 17.mai, og i mange av storbyene rundt i Europa arrangeres det forskjellige varianter av den tradisjonelle feiringen. I London er grunnlovsdagen en stor begivenhet med flaggheising, 17. mai-tog og festmiddager. I Barcelona arrangeres det også 17. mai-tog ned den kjente hovedgaten La Rambla og leker i parken.

Sol, strand og storby

Flere av de heteste storbyene sør i Europa kan også skilte med flotte strender og gir deg muligheten til å ta et deilig avbrekk fra sightseeing og shopping.

– Cannes, Nice, Barcelona og Lisboa er bare noen av storbyene som byr på både storbypuls og strandliv og er kun 2-3 timer med fly fra Oslo slik at de passer godt til helgeturer, avslutter Fossum.

Med Ving og Apollo kan du reise til storbyer verden over og er garantert et hotell hos Booking med god beliggenhet.

Oversikt over røde dager i mai

14. mai – Kristi Himmelfart

25. mai – 2. pinsedag

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.