Sembo lanserer cruise i Middelhavet

Sembo lanserer cruise i Middelhavet

Flere vil ha ferie til sjøs og cruise er den ferieformen som øker mest i popularitet. Nå til sommeren kan Sembo tilby flere, spennende cruise i Middelhavet.

Cruise i Middelhavet. Stadig flere nordmenn velger å reise på cruise. For reisende som vil oppleve mye, og som samtidig vil ha det komfortabelt, er dette den perfekte ferie. Sembo har et samarbeid med MSC Cruises som er et av Europas største cruiseselskaper.

Sembo lanserer cruise i Middelhavet

Sembo lanserer cruise i Middelhavet

– Cruise er en raskt voksende ferieform og vi vil gjerne være med å tilby det til våre kunder. Sembo har allerede et veldig stort utvalg av hotell, hus og leiligheter i hele verden , og gjennom samarbeidet med MSC Cruises kan vi nå tilby våre kunder et ny, spennende og prisgunstig ferieform. Vår største målgruppe er barnefamilier, og vi tror at de ser fordeler med å reise på cruise i ferien. Skipene har også veldig god standard både når det gjelder lugarer, mat og aktiviteter, sier Andreas Elmgren, Business Area Manager i Sembo & DTF.

– Vi er veldig glad for at Sembo lanserer cruise sammen med oss, sier Håkan Jalvén, salgssjef på MSC Cruises. Våre cruise i Middelhavet vil komplettere Sembos store utvalg av feriealternativer, på en god måte.

Cruisene i Middelhavet går fra Venezia, Barcelona, Roma og Genoa, og har spennende stopp som den greske øyverden, Kroatia, Istanbul, Frankrike, og Mallorca mm. Kundene kan velge mellom flere cruiseskip og ruter. Med Sembo finnes også muligheten til å kombinere en ukes cruise med f.eks. en helg i Barcelona eller Roma. Kundene setter selv enkelt sammen det de vil ha ut fra sine egne ønsker.

Lanseringstilbud cruise i Middelhavet: 

I forbindelse med lanseringen har Sembo også et tilbud med 25 % rabatt og drikkepakke inkludert i prisen. Dette tilbudet gjelder for bestillinger senest 10. mai.

Med lanseringstilbudet vil f.eks. et 7-netters cruise vest i Middelhavet med avreise fra Barcelona  5. juni, koste fra kr 3.575 pr. person. (Ved 2 personer i lugaren. Tillegg for reisen t/r Norge – Barcelona). Det gir en besparelse på minst kr 2.300 pr lugar. Se Sembos cruise-alternativer her!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.