Bilutleie Hamburg, Tyskland

Bilutleie Hamburg, Tyskland – leie bil Hamburg, Tyskland

Bilutleie Hamburg, Tyskland. Nå kan du enkelt og trygt leie bil i Hamburg, Tyskland. Vi finner billigste og beste bilutleie til din bilferie!

Her finner dere alle tilgjengelige bilene til din bilferie i Hamburg, Tyskland.

Overnatting og hoteller i Hamburg, Tyskland

I Hamburg, Tyskland finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Det er ofte ønskelig med både leiebil og hotell. Ta se  hotellene i Hamburg, Tyskland her.

Bilutleie Hamburg, Tyskland - leie bil Hamburg, Tyskland

Bilutleie Hamburg, Tyskland – leie bil Hamburg, Tyskland

Om Hamburg i Tyskland

Hamburg, offisielt Freie und Hansestadt Hamburg, er Tysklands nest største by og samtidig en av landets delstater. Hamburg tilhørte Hansaforbundet som hansaby i middelalderen og var en fri riksstad under det tysk-romerske rike. Frem til Tysklands samling i 1871 var Hamburg en suveren stat.
Hamburg er blant verdens 20 største havnebyer, Europas nest største og den største i Tyskland.

Hamburg var Tysklands mest stringente byrepublikk, og ble frem til forfatningsendringen i 1919 styrt av en arvelig klasse av storborgere eller hanseater.

Hamburg har mer enn 40 teater- og konsertscener, 100 musikklubber, ca. 60 museer, omkring 280 musikkforlag og 200 musikkstudioer. Det finnes i byen 30 kinoer med alminnelig underholdningsprogram og dessuten spesialkinoer med seriøst program. Det bor og arbeider mer enn 10 000 selvstendige kunstnere i byen.

Severdigheter i Hamburg

Flyplass i Hamburg

Hamburg har en av tysklands største og travleste flyplasser med avganger til og fra de fleste steder i hele verden. Les mer om flyplassen i Hamburg her.

Mer informasjon:

Finn leiebil i Hamburg, Tyskland:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.