Stjernedryss over storbyrestauranter

Stjernedryss over storbyrestauranter

Nylig kom 2015-utgaven av den innflytelsesrike hotell- og restaurantguiden Guide Michelin Main Cities of Europe ut. Mange av restaurantene i guiden ligger på Vings hotell.

Stjernedryss over storbyrestauranter

Stjernedryss over storbyrestauranter. Bestill guiden her.

Har du tenkt deg til London eller Paris i år har du mange grunner til å glede deg, og særlig hvis du er glad i gode matopplevelser. Ving har til sammen fem hotell med restauranter som har fått stjerner i Michelin-guiden her. I tillegg har restauranter på Vings hotell i Cannes, Dublin, Alicante og Sorrento fått de prestisjetunge stjernene.

– Å få en stjerne i Michelin-guiden er et uslåelig kvalitetsstempel, og det er gøy at vi kan tilby kundene våre flere hotell der de kan spise førsteklasses middager i hotellrestaurantene. Mat er en viktig del av ferien for mange, sier Tonje Løkaas Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving Norge.

Av de omtrent 100 restaurantene i Paris med Michelin-stjerner er restauranten Epicure på luksushotellet Le Bristol en av de mest omtalte. Epicure har intet mindre enn tre stjerner, og regnes dermed som en av Europas beste restauranter.

Hotellrestauranter med én eller flere stjerner i Michelin-guiden som du kan reise til med Ving:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.