Nye Best Western hoteller i Bergen

Nye Best Western hoteller i Bergen.

Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel, begge drevet av Bjarte Bergesen, går inn i Best Western!

Nye Best Western hoteller i Bergen

Nye Best Western hoteller i Bergen

Sandviken Brygge Hotel er et hyggelig bed & breakfast hotell med 45 rom, beliggende i den sjarmerende bydelen Sandviken i Bergen. Etter at alle gjesterom nå er renovert, går hotellet inn i Best Western fra 1. juni.

Ole Bull Hotel har en fantastisk beliggenhet på Ole Bulls plass midt i hjertet av Bergen sentrum. Dette er et leilighetshotell med 60 enheter, som ligger i tilknytning til Ole Bull Scene og Bocca Restaurant. Etter en oppgradering vil også dette hotellet gå inn i Best Western litt senere i år.

«Bergen er en veldig viktig destinasjon der vi lenge har jobbet for å knytte til oss flere hoteller,» sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia. «Vi er veldig glade for at Bjarte Bergesen nå velger Best Western som samarbeidspartner for også disse to hotellene.»

Bjarte Bergesen driver også BEST WESTERN Hotell Hordaheimen som har vært med i Best Western siden 1998. Han sier: «Vår erfaring med Best Western, og den positive utviklingen kjeden er inne i nå, gjør at det føles helt riktig å velge Best Western for disse to hotellene også.»

«Vi er veldig glade for at Best Western vokser med to nye hoteller i Bergen, som er en viktig destinasjon både i Skandinavia og internasjonalt,» sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. «Vi har et uttalt mål om å øke medlemsmassen i Norge, og dette er en god start.»

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.