Gifte deg ombord på cruiseskip?

Romantikk til havs – nå kan norske par gifte seg ombord på cruiseskip.

Cruiserederiet MSC Cruises har merket en økt interesse for bryllupsreiser og for å feire bryllup ombord på cruiseskip. Bryllupsseremoniene har så langt bare vært symbolske, men nå åpner MSC Cruises for at norske par skal kunne gifte seg borgerlig ombord i Karibien.

Gifte deg ombord på cruiseskip?

Gifte deg ombord på cruiseskip?

– Et cruise er den perfekte rammen for en romantisk reise. Skipet er et flytende luksushotell med mulighet for fullstendig avkobling, samtidig som du våkner opp i en ny spennende by hver dag. Det er veldig kjekt at vi nå kan tilby norske par å gifte seg på våre cruiseskip i Karibien, sier Åsa Elmcrona, nordisk markedssjef i MSC Cruises.

Bryllupsseremonien ombord på skipene til MSC Cruises har hittil bare vært symbolsk, men nå er det mulig å gifte seg borgerlig på skipet MSC Divina i Karibien. Bryllupspakken inkluderer blant annet bryllupskoordinator, bryllupsseremoni, fotograf, brudebukett, bryllupskake og champagne. Vielsen kan enten holdes ombord på skipet, eller så kan du gifte deg på en av Karibiens magiske strender.

Populært å feire bryllupsdagen til havs

Middelhavet er den mest populære destinasjonen blant nordmenn som vil kombinere bryllups- eller jubileumsreisen med et cruiseseilas. Til alle par som kan presentere en vigselsattest, byr MSC Cruises på en jubileumspakke. Pakken kan for eksempel inneholde en utflukt for to, en flaske musserende vin og kake, eller en luksusfrokost servert i lugaren på bryllupsdagen.

For par som ønsker å unne seg litt ekstra luksus og avkobling, finnes MSC Yacht Club på fire av skipene. Det er en avskilt del av skipet med egen butler, privat lounge, eksklusivt soldekk med basseng og boblebad, privat concierge-tjeneste og en à la carte-restaurant som bare Yacht Club-gjester har tilgang til.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.