Pride-arrangementer i Israel

Pride-arrangementer i Israel 2015

Hvert år besøker tusenvis av LGBT-turister Israel for å delta på de fargerike arrangementene eller bare for å utforske dette fantastiske landet. I år vil Israel feire 40 års stolthet gjennom ulike arrangementer over hele landet.

Pride-arrangementer i Israel

Pride-arrangementer i Israel

Eilat Pride-festivalen – 7.-9. mai, 2015

Den årlige festivalen finner sted i Eilat, Israels sørligste feriested, og festivalen vil inkludere en helg med festing, aktiviteter og underholdning.

I tillegg til Eilat Pride Festival, kan deltakerne nyte en hel uke med arrangementer og dagsturer til Dødehavet, Jerusalem og lokale turer i Eilat og Arava-ørkenen med guide, besøke ulike attraksjoner i Eilat, inkludert Dolphin Reef (svømming eller dykking med delfiner), Underwater Observatory, Kings City (temapark) og Timna Park ( Kong Salomos miner), samt elvecruise i Rødehavet.

Mer informasjon

Tel Aviv Pride Week – 4.-14. juni, 2015

Tel Aviv Pride Week vil i år inkludere over 50 forskjellige arrangementer. Hvert år deltar mer enn 100 000 mennesker i Tel Aviv Gay Pride Parade, blant dem ca. 30 000 turister. Arrangementets høydepunkt er det gigantiske, fargerike gatepartyet den 12. juni.

Gay Pride Parade-festivitetene begynner med en «happening» som inkluderer musikkopptredener og marked/boder. Selve paraden, med en lang rekke DJ-er fra Tel Avivs største homofile klubber (Evita, Shirazi, ADD og Dreck), vil drives frem av tusenvis av stolte flaggvaiende mennesker langs gatene under den varme middelhavssolen Arrangementene vil finne sted på Hilton Gay Beach 4.-14. juni, 2015, inkludert en badestrand, DJ på dagtid og strandfester.  Arrangementene vil avsluttes den 14.juni 2015 med en spesiell begivenhet som inkluderer en sykkeltur fra Jaffa til Promenaden og bykjernen, i tillegg til et cocktail-party ved solnedgang.

Tel Aviv ble utnevnt til «Best Gay City» i en undersøkelse fra GayCities i 2011 og rangert som den nest beste destinasjonen for bryllupsreiser for homofile av Business Insider i 2013.  I mars fikk Tel Aviv tildelt prisen som «Place to Be» av det tyske livsstilsmagasinet for homofile, MATE, under International ITB Tourism Fair 2015. Tel Aviv var den første byen i Israel til å feire pride-festivaler, og årets parade markerer at det er 22 år siden det homofile samfunnet i byen lanserte sine første aktiviteter.

Mer informasjon

Tel Aviv Water Games – 15.-21. oktober, 2015

International LGBT Sports and Cultural Festival i Tel Aviv er det første internasjonale sportsarrangementet for LGBT-samfunnet som skal holdes på de vakre middelhavsstrendene i Tel Aviv. Festivalen arrangeres av produsenter og atleter innen LGBT i samarbeid med det ledende israelske sportsproduksjons- og turistselskapet ISSTA Sport. På dagtid vil det gjennomføres en strandvolleyballturnering, svømmekonkurranser, fotballkamper og vannpolo, samt yoga og sykkelturer rundt i byen. Sportsaktivitetene på dagtid blir etterfulgt av feiringer og fester langt ut på natten på de berømte utestedene og klubbene i Tel Aviv.

Mer informasjon

The Gay Center

The Gay Center ligger i Meir Park, Tel Aviv og tilbyr ulike tjenester: rådgivning, kulturelle arrangementer og opptredener, støttegrupper, en LGBT-vennlig klinikk med gratis og anonyme HIV-tester, verksteder/arbeidsgrupper, samt en kafé.

22 Tchernichovsky St., i Meir Park.

http://www.gaycenter.org.il/psychosocial-counseling-at-the-gay-center/

 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.