5 drømmestrender!

5 drømmestrender du har råd til.

Det snakkes ofte om drømmestrender. Dyre, ekstravagante steder. Og for mange blir det med drømmen – men disse drømmestrendene kan du reise til uten at det koster all verden.

Mange reisemål som før ble sett på som drømmesteder man aldri dro til fordi de var for dyre er nå blitt rimeligere. Vi ser en stor vekst i denne type reiser, ikke bare på vinteren, men også til sommeren sier Sophie Damsund, Pr-ansvarlig i Ving.

5 drømmestrender

5 drømmestrender

Drømmestrender nedenfor finner du også på ving.no

1. Seven Mile Beach, Jamaica
Jamaica er i utgangspunktet ikke det rimeligste stedet å reise til, men med gode tilbud trenger du ikke å sprenge reisebudsjettet fullstendig. Det er også forholdsvis rimelig å leve og spise på Jamaica.

Se flere reisetips på Jamaica her.

2. Elafonissi Beach, Kreta
Drømmestrendene ligger ikke alltid på andre siden av jordkloden – greske Elafonissi Beach på Kreta ligger på 10. plass på TripAdvisors toppliste over de beste strendene i verden, og takket være den korte avstanden til Hellas er ikke en svipptur hit altfor kostbart.

Reisetips Kreta

3. Bali, Indonesia
På Bali finner du flust av drømmestrender. Det er rimelig å leve i Indonesia, og du betaler bare mellom 20 og 100 kroner for en middag, litt avhengig av hva slags restaurant du velger.

Se flere reisetips og hoteller på Bali i Indonesia

4. Nai Harn Beach, Thailand
Også denne stranden på Phuket er blant TripAdvisor-favorittene. Ettersom det er så mange flyselskap og reisearrangører med Thailand på programmet er det i dag enkelt å finne gode tilbud til smilets land.

Se flere reisetips og overnattingsmuligheter på Phuket, Thailand.

5. Tulum, Mexico
Stranden i Tulum befinner seg også i toppsjiktet i TripAdvisor-kåringen av verdens beste strender. Selve reisen til Mexico er ikke blant de billigste, men siden prisnivået er forholdsvis lavt er det mulig å holde kostnadene nede dersom du finner et godt tilbud.

Se attraksjoner og hoteller i Tulum i Mexico.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.