Bryllup til sjøs

Si “ja” til nye bryllup til sjøs på Norwegian Cruise Line.

Par som seiler om bord rederiets nyeste skip kan utveksle løfter i en seremoni som utføres av skipets kaptein.

Bryllup til sjøs

Bryllup til sjøs

Forlovede par som drømmer om å utveksle løfter mens de seiler inn i solnedgangen kan nå gjøre akkurat det, siden Norwegian Cruise Line kunngjorde at rederiet vil begynne å tilby lovlig anerkjente bryllupseremonier til sjøs, utført av skipets kaptein, fra og med denne måneden på Norwegian Breakaway og Norwegian Getaway, samt på Norwegian Escape når skipet sjøsettes denne høsten.

Wedding at Sea-pakken til Norwegian inkluderer alt som par trenger for å feire bryllupet sitt, deriblant en brudebukett og matchende knapphullsblomster, champagne-skål, bryllupskake og mer, så vel som en erfaren bryllupskoordinator som hjelper dem på hvert eneste steg av veien under planleggingen. Om bord kan den store dagen nytes uten stress, siden bryllupskoordinatorene tar hånd om alle detaljene så det lykkelige paret kan slappe av og kose seg på dagen sin. Seremoniene om bord vil bli utført av skipets kaptein, mens parets ekteskapslisens utstedes av Bahamas.

I tillegg til brylluper til sjøs, byr Norwegian også på bryllupsopplevelser til reisemål som kan skreddersys i en av rederiets spektakulære anløpshavner. Par som planlegger sin drømmebryllupsferie med Norwegian kan si løftene sine mens de skuer ut over det glitrende havet, fra toppen av en majestetisk isbre i Alaska eller under et tak av palmer på en eksotisk karibisk strand, enten ved å velge en såkalt Harborside Ceremony, som utføres om bord mens skipet er i dokk i utvalgte anløpshavner, eller en Destination Ceremony, som utføres på land i utvalgte anløpshavner.

Seremonier kan utføres i en rekke destinasjoner – inkludert Norwegians ombordstigningshavner i USA og vakre reisemål i Europa, Canada, Mexico, Karibien og Bermuda. Forlovede par som seiler med Norwegian kan mimres den viktigste dagen i sitt liv akkurat slik de alltid har forestilt seg, uansett om det er en koselig og romantisk seremoni på Santorini i Hellas eller en forseggjort begivenhet ved havnen i Maui med dusinvis av gjester.

Norwegian har et bredt utvalg av pakker, og byr på alt som par trenger for den perfekte feiring. Alle pakkene inkluderer en liturg eller en skipsoffiser som utfører seremonien, en bryllupskoordinator på stedet, et privat sted for seremonien, seremoniløfter, bukett og matchende knapphullsblomster, forhåndsinnspilt seremonimusikk, en flaske musserende vin, bryllupssertifikat som minne og bryllupskake.

Norwegian er glade for å tilby lovlig godkjente seremonier for par av samme kjønn, tilgjengelig i reisemål hvor homofile ekteskap anerkjennes av lokal lovgivning, deriblant Boston, Hawaii, Los Angeles, New York, Seattle, Vancouver, Tampa, Miami og Port Canaveral.

Norwegian har også et bredt utvalg av forbedringer og tjenester som par kan velge fra for å gjøre feiringen enda mer personlig, deriblant spa- og skjønnhetsbehandlinger, blomster (inkludert skreddersydde bestillinger), profesjonell fotografering og videoopptak, transport til og fra skipet eller bryllupslokalet, prioritert innsjekking og en rekke alternativer for bryllupsfester, alt fra en elegant cocktailfest med gourmet-valg og åpen bar til en 4-retters lunsj til bords med vinservering.

Par som ønsker å bekrefte sin kjærlighet på ny mens de er på sjøen, kan velge Norwegians Vow Renewal-pakke, som gir gifte par muligheten til å feire kjærligheten sin med en privat seremoni med fornyelse av løfter, utført av skipets offiserer. Pakken inkluderer seremonimusikk, en romantisk enkel rød rose, champagne-skål, festkake for to personer, et minnesertifikat for fornyelsen av løftene, et profesjonelt portrett på 20×25 cm med gravert ramme, musserende vin og jordbær dekket av sjokolade levert i lugaren samme kveld som seremonien.

Bryllupsreisende kan også dra nytte av alt som Norwegians Freestyle Cruising har å by på, deriblant romantiske middager for to personer i rederiets egne restauranter, herlige spabehandlinger for par i Norwegians prisvinnende Mandara Spa og eventyrlige utflukter i spennende anløpshavner.

For mer informasjon, tilgjengelighet og pakkepriser for brylluper, ta kontakt med Royal Ocean Events på 1-888-475-5511 (kl. 08.00-16.00 PST fra mandag til fredag) eller send en e-post til NCL@royalwed.com. Om du har noen spørsmål angående fornyelse av løfter (Vow Renewal), kan du ta kontakt med Norwegians Group Events Departement på Groupevent@ncl.com.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.