Fly mellom London Gatwick og Orlando

Flygning mellom London Gatwick og Orlando.

Første flygning mellom London Gatwick og Orlando var i luften.

Norwegian fortsetter å ekspandere internasjonalt. London Gatwick blir en stadig større base med flere ruter både i Europa og til USA. Nå har Norwegians aller første direkteflygning mellom London Gatwick og Orlando tatt av.

Fly mellom London Gatwick og Orlando

Fly mellom London Gatwick og Orlando

Tidligere denne uken fløy også Norwegian for første gang mellom København og Orlando. Orlando ble lansert som en av Norwegians langdistansedestinasjoner fra Oslo i fjor.

I ettermiddag tok Norwegians første direkteflygning mellom London Gatwick og Orlando International Airport av. Norwegian har blitt en stor aktør i London Gatwick og er i dag det eneste flyselskapet som tilbyr lavprisbilletter mellom Storbritannia og USA.

Les også: Hoteller og overnatting i Orlando, London Gatwick og Oslo Lufthavn.

– England har blitt et viktig marked for oss. Derfor er vi glade for å kunne tilby flere langdistanseruter mellom London Gatwick og USA. Norwegian flyr allerede mellom Orlando og Oslo og ruten er svært populær – både blant europeere og amerikanere. Tidligere denne uken hadde vi også vår første flygning mellom København og Orlando. Vi mener de reisende fortjener billige og fleksible billetter over Atlanten, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Ruten mellom London Gatwick (LGW) og Orlando (MCO) vil operere en gang i uken, på lørdager. Lanseringen av langdistanseruter mellom London Gatwick og USA er et ledd i Norwegians strategi om å vokse globalt og få et sterkere fotfeste internasjonalt. I fjor lanserte Norwegian direkteflygninger mellom London Gatwick og New York (JFK), Los Angeles (LAX) og Fort Lauderdale (FLL).

Norwegian har flere hundre piloter og kabinansatte på basen i London Gatwick. Norwegian har også etablerert en langdistansebase i London Gatwick, hvor både piloter og kabinpersonale ansettes.

Norwegian har syv 787 Dreamlinere i flåten. Selskapet har ytterligere 10 Dreamlinere i bestilling med levering frem til 2018.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.