Fly til russetreff i Kongeparken

Fly til russetreff i Kongeparken

Russetid.no og Widerøe har inngått samarbeid om å tilby partyflights til russetreffet i Kongeparken i mai, samt til Ibiza etter endt eksamen.

Påsken er for mange synonymt med russetidforberedelser. Biler og busser får fersk maling og nytt interiør og mange bruker skolefridagene til å tjene litt ekstra lommepenger.

Fly til russetreff i Kongeparken

Fly til russetreff i Kongeparken (Foto: Widerøe)

– Vi er Norges eldste flyselskap, men vi er unge til sinns. Da russetid.no kontaktet oss for et mulig samarbeid vekket det ungdommen i oss, sier Lise Dean, Salgsjef i Widerøe. Nylig lanserte Widerøe «Widerøe arrangement», der grupper på 10 eller flere som skal til én felles destinasjon (uavhengig av utreisedestinasjon) til en hver tid får sterkt rabatterte priser. – Partyflight’ene passer perfekt til dette konseptet, fortsetter hun.

– Vi er opptatt av at russen kommer seg trygt frem og tilbake fra årets russetreff. Samarbeidet med Widerøe betyr at vi kan tilby russen en trygg reise med selskapets Dash 8 Q400 fly med 78 seter til årets Landstreff i Stavanger 8. – 10. mai., foreller Marit Sirnes, eier av russetid.no.

Widerøe vil for anledningen male to av sine fly i henholdsvis russeblått og -rødt. Avhengig av antall solgte seter vil flyene gå i shuttle trafikk mellom Sandefjord lufthavn Torp og Stavanger lufthavn Sola.

– Skal dette bli en suksess er det viktig at vi møter ungdommene på deres nivå. Seks av våre kabinansatte vil bli sendt på bartenderkurs i forkant av Landstreffet. I tillegg vil vi tilby karaoke til våre røde og blå passasjerer på disse flyvingene, forteller Catharina Solli, informasjonsrådgiver i Widerøe. –Partyflights’ene blir en opplevelse i seg selv, men vi ønsker å tilby et godt produkt. Rusen er tross alt våre fremtidige student- og forretningsreisende, avslutter hun.

– Passasjerer på partyflights’ene vil motta en propell til å feste i luen som del av de offisielle knutereglene, forteller Sirnes.

Konseptet gjentas i juni etter endt eksamen. 19. – 23. juni flyr de samme maskinene til Ibiza. Da med feststeme og uteksaminerte videregående elever retning den Spanske partyøyen.

For booking av billetter til partyflightsene besøk: www.wideroe.no/russetid

Annonse:

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.