Best Western ekspanderer i Stockholm

Best Western ekspanderer i Stockholm.

I april blir Royal Star Hotel i Älvsjö en del av verdens største hotellfamilie. Med sin perfekte beliggenhet rett ved Stockholmsmässan, er BEST WESTERN Royal Star Hotel et velkomment tilskudd til kjeden.

Best Western ekspanderer i Stockholm

Best Western ekspanderer i Stockholm

I tillegg til nærheten til Stockholmsmässan bidrar de smidige kommunikasjonsmulighetene til at man når Stockholm sentrum i løpet av 10 minutter med toget.

Best Western Royal Star Hotel er et firestjerners konferansehotell. Hotellet har 103 rom, smakfullt innredet med fransk balkong, egen à la carte-restaurant, bar og Stockholms største hotellgym. Hotellet er barnevennlig med store familierom og lekerom i lobbyen. Hotellet har også egen parkering som er gratis for hotellets gjester.

Les også: Leie bobil i Stockholm? Bobilutleie i Stockholm – les mer.

– «Best Western passer oss fordi vi får beholde vårt personlige preg på hotellet samtidig som vi ser mange fordeler med å tilhøre en stor global kjede som dessuten har et av verdens beste lojalitetsprogrammer», sier Stina Ohlsson, adm.direktør, BEST WESTERN Royal Star Hotel. «Vi ser også fram til å få ta del i Best Westerns nye frokostkonsept, Best Breakfast by Tina, noe vi tror vil gi det lille ekstra til vår allerede fine frokost.»

– «Med sin strategiske beliggenhet blir BEST WESTERN Royal Star Hotel et perfekt tilskudd til vår hotellportefølje, og vi gleder oss til å få hotellet inn i kjeden», sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. «At et hotell velger oss framfor en annen kjede synes vi selvfølgelig er ekstra bra.»

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.