Åpner rute til Dubrovnik

Nyhet! Apollo åpner rute til Dubrovnik.

Interessen for Kroatia har eksplodert de siste årene og etterspørselen etter Dubrovnik som reisemål har økt betraktelig. Nå kan Apollos kunder glede seg over enda en nyåpnet direkterute til det sjarmerende ferieparadiset.

Åpner rute til Dubrovnik

Åpner rute til Dubrovnik

– Dubrovnik er en helt unik by og det har nordmenn fått øynene opp for den siste tiden. I Apollo tilrettelegger vi for kundene våre basert på deres egne ønsker og er opptatt av å imøtekomme deres behov. Derfor åpner vi nå en direkterute til byen med den helt unike historien og tror at dette vil glede reiselystne nordmenn, sier Marcus Lundgren, salgs- og markedssjef i Apollo.

Nordmenn har forelsket seg i den sjarmerende gamlebyen i Dubrovnik, en by som klarte å reise seg etter den jugoslaviske krigen på 1990-tallet. Nå troner byen på UNESCOS-verdensarvliste.

Den standhaftige og historietunge borgmuren omfavner trange smug, krokete butikker, sjarmerende caféer og en helt unik atmosfære. Her vil nordmenn kunne nyte solen, spise chevapi og drikke slivovitz etter en opplevelsesrik dag.

Bobil i Dubrovnik? Les mer og bestill bobil i Dubrovnik og Kroatia her.

Flyvningene går med SAS og starter opp til skoleferien i år med familievennlige flytider. På under tre timer kan du være omringet av solskinn, historie, kultur, god mat og drikke i sjarmerende Dubrovnik.

Apollo er den ledende feriearrangøren og spesialist på Kroatia i Norge. Kroatia er et sjarmerende reisemål med både kjente og bortgjemte perler hvor du får mye igjen for feriepengene. Du kan finne restplasser her.

Apollo flyr allerede direkte til Split på lørdager fra Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.