Superferie i vente for bergenserne

Superferie i vente for bergenserne!

Med tidenes lengste påskeferie blir det kort mellom bergenserne på Kanariøyene i slutten av mars 2016. Bergen kommune har gitt en gavepakke til solhungrige bergensere, og allerede nå begynner flyene å fylles opp.

Superferie i vente for bergenserne

Superferie i vente for bergenserne

Bergen kommune har bestemt seg for å slå sammen påskeferien og vinterferien neste år. Med en tidlig påske ble det såpass kort tid mellom vinterferien og påskeferien at kommunen forlenger påskeferien med fire dager og legger til en ekstra fridag til februar. Skoler og barnehager holder dermed stengt mellom fredag 18. mars og mandag 4 april. Hos Star Tour ser man en betydelig økning i etterspørselen på lengre turer fra Flesland til varmere strøk.

– Dette er en gyllen anledning for bergenserne til å ta et skikkelig avbrekk fra hverdagen og vinteren og reise på en litt lang tur, og mange vil til Kanariøyene fra Flesland. Dette er jo en ypperlig anledning til å ta med hele familien på en skikkelig drømmereise. Som østlending blir jeg nesten litt misunnelig, sier trendanalytiker Cathrine Mile i Star Tour.

Tenerife allerede utsolgt

Toukers turene til Tenerife fra Flesland er allerede fullbooket, men det er flere ukesturer igjen. Star Tour har opplevd en dobling i bookingen i denne perioden sammenlignet med samme tid i fjor.

– Det er fortsatt en del plasser igjen til to ukers ferie på Gran Canaria eller Lanzarote, men bookingen går i rekordfart. Så for å være sikre på å få det hotellet eller destinasjonen man ønsker seg bør man ikke vente for lenge, sier Mile.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.