Kombinere charterfly med rutefly

Skreddersy ferien: Nå kan du kombinere charterfly med rutefly!

Fleksible og rimeligere pakkereiser blir resultatet når Apollo lanserer muligheten til å kombinere charterfly med rutefly – og bestille opp til fire hoteller i samme bestilling.

Kombinere charterfly med rutefly

Kombinere charterfly med rutefly

Apollo gjør det nå enda enklere for kunden å skreddersy sin egen drømmereise: Som eneste reisearrangør i Norge tilbyr de nå muligheten til å kombinere charter- og rutefly.

Apollo tilbyr allerede både charter med faste reiselengder og pakkereiser med full valgfrihet. I lang tid har det også vært mulig å bestille enveisbilletter med Apollo charter, og i visse perioder og til enkelte destinasjoner har disse reisene hatt svært gunstig pris. Nå får Apollos kunder muligheten til å kombinere de rimelige setene på charterfly med tilbud fra andre flyselskap. Dermed kan kunden enkelt finne de rimeligste reisene med ønsket reiselengde.

– Til og fra mange destinasjoner er det fly flere ganger i uken, men det er ikke alltid disse avgangene passer kundenes planlegging eller behov. Med den helt nye muligheten i bookingsystemet vårt, blir våre egne charterfly tilgjengelige for bestilling i kombinasjon med andre flyselskap. Dermed øker sjansene for å finne den perfekte reisen! I tillegg kan man selvfølgelig bestille kun flybilletter, eller bare hotell. Da kan man også krysse av hele fire hoteller på en bestilling; perfekt for rundreiser og øyhopping – eller hva med en roadtrip i USA? sier Beatriz Rivera, kommunikasjonsrådgiver i Apollo.

Gir mange flere muligheter

Foreløpig må ut- og hjemreise skje fra samme destinasjon, dersom man bestiller hele reisen i kun én bestilling. Hotellene kan derimot være på ulike steder. På Apollos nettsider finner man tips og eksempler på reiser hvor den nye kombinasjonsmuligheten er gunstig.

For eksempel kan man reise med charterfly til Santorini og tilbringe en uke på ett romantisk hotell med uforglemmelig utsikt. Istedenfor å avslutte ferien, kan man dra videre på øyhopping – før man returnerer til Santorini for hjemreise. Dersom man heller drømmer om å oppleve alt Kreta har å by på kan man fly ned med charter, utforske øya på egenhånd og bo på forskjellige hoteller – før man reiser hjem igjen med rutefly etter ønsket lengde på oppholdet.

Uansett hvordan man skulle velge å reise, er det en stor fordel at man alltid er sikret av Pakkereiseloven dersom man kjøper fly og hotell samlet.

 
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.