Hotellet Sunwing Sandy Bay Beach

Nå kan du reise til Sunwing Sandy Bay Beach med Vitaltour

På Sunwing Sandy Bay Beach er alt tilrettelagt for at du skal føle deg som hjemme. Hotellet har komfortable og romslige leiligheter med sentralvarme, ukentlig rengjøring og et velutstyrt kjøkken.

I tillegg finnes skandinaviske tv- og radiokanaler, samt treningsstudio og oppvarmet basseng. Stranden ligger bare 100m fra hotellet.

Hotellet Sunwing Sandy Bay Beach

Hotellet Sunwing Sandy Bay Beach

– Vi er glade for at vi nå kan tilby nye og eksisterende kunder en Kypros-reise vi tror vil falle i smak, sier Gøran Nordstrøm, styreleder i Vitaltour,

Vitaltours tilbud inkluderer et betydelig forsterket serviceprogram, og du har mulighet til å delta i en mengde aktiviteter som gymnastikk, vandringer, kubb, minigolf og dans, i tillegg til andre sosiale sammenkomster. Vitaltour hjelper deg på flyplassen ved avreise og ankomst, og leverer koffertene dine direkte til hotellrommet.

Første avgang er 30. oktober. Du velger selv hvor lenge ferien skal vare, alt fra ukesopphold til langtidsferier er mulig.

Populære Ayia Napa

Kypros har over 330 regnfrie dager i året, og øst på øya ligger den populære feriebyen Ayia Napa. Ayia Napa er kjent for sine fantastiske hvite sandstrender, og har en trivelig fiskehavn omkranset av restauranter, kafeer og en lang strandpromenade. Mange skandinaver har lagt sin elsk på Kypros og kommer igjen år etter år, og mange blir ofte værende hele vinterhalvåret. Levestandarden er høy på Kypros, med et høyt utdanningsnivå og velutviklet infrastruktur.

Vitaltour spesialiserer seg på tilrettelagte reiser for godt voksne. Kypros er selskapets største reisemål

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.